Aranyhegy: ahol a természet és a városi élet találkozik

Az Óbudáról hoztunk egy kivételes ajánlatot, méghozzá azoknak, akik természet közeli, nívós otthont keresnek, de közel a város belső részeihez. Aranyhegy igazi gyöngyszeme a budai oldalnak, hiszen közel vannak ide Óbuda fontos közlekedési csomópontjai, ugyanakkor páratlan természeti környezetben fekszik, ahonnan a kilátás is pazar. Itt épül egy minőségi, modern társasház, ahol már csak egy szabad lakás maradt!

A Héthalom Panoráma több szempontból is kivételesen jó választás azoknak, akik nyugodt természetközeli életre vágynak. A társasház utcája az erdőbe vezet, sőt két utcával arrébb egy újonnan átadott parkban, a Mészkő parkban játszótér és felnőtt fitness várja a környékbelieket.

A III. kerület ezen részéről a legnépszerűbb Budapest közeli kirándulóhelyek is közel esnek. A Pilis, Szentendre vagy éppen a Dunakanyar is könnyen megközelíthető így, ha már unnánk a Római-partot egy délutánon, munka után is kirándulhatunk, vagy sétálhatunk egyet a például Szentendrei korzón.

A neves építésziroda által tervezett társasházban összesen három belső kétszintes lakás kap helyet, melynek mindegyike közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik és földszinti, valamint emeleti tetőterasz is kapcsolódik hozzájuk.

 

 

Déli tájolásuknak köszönhetően nem csak a napfényt élvezhetjük szinte egész nap, mindhárom lakásból megcsodálhatjuk Aranyhegy színes kertvárosi környezetét, illetve a szomszédos Táborhegy domboldalát, egészen a Hármashatár-hegyig.

A külső előnyök mellett ki kell emelnünk a lakások műszaki tartalmát is, hiszen a Héthalom Panoráma esetében figyelemreméltó tartalomról van szó. A Héthalom Panoráma lakásainak fűtéséről és hűtéséről, illetve a használati melegvízről a legkorszerűbb levegő-hőszivattyús rendszer gondoskodik, lakásonként önállóan. A korszerű megoldásoknak nem csak környezetkímélő szerepe van, hiszen alacsonyabb fenntartási költséget is eredményeznek.

Az épületek alatt teremgarázs biztosít parkolási lehetőséget a lakók számára, illetve a lakásszámnak megfelelően tárolóhelyiségeket is kialakítanak.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Magyarország újabb forrásokat kíván bevonni az energiaellátásba, márpedig ez leginkább délkeleti irányból lehetséges.

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

A prémium lakások piaca is túllendülni látszik a mélyponton.

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

A Klasszis Média rendezvénye keretében vizsgáljuk a nemzetközi, de főleg a hazai energiakörképet.

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

© 2024 (v2.202102)