Aranyhegy: ahol a természet és a városi élet találkozik

Az Óbudáról hoztunk egy kivételes ajánlatot, méghozzá azoknak, akik természet közeli, nívós otthont keresnek, de közel a város belső részeihez. Aranyhegy igazi gyöngyszeme a budai oldalnak, hiszen közel vannak ide Óbuda fontos közlekedési csomópontjai, ugyanakkor páratlan természeti környezetben fekszik, ahonnan a kilátás is pazar. Itt épül egy minőségi, modern társasház, ahol már csak egy szabad lakás maradt!

A Héthalom Panoráma több szempontból is kivételesen jó választás azoknak, akik nyugodt természetközeli életre vágynak. A társasház utcája az erdőbe vezet, sőt két utcával arrébb egy újonnan átadott parkban, a Mészkő parkban játszótér és felnőtt fitness várja a környékbelieket.

A III. kerület ezen részéről a legnépszerűbb Budapest közeli kirándulóhelyek is közel esnek. A Pilis, Szentendre vagy éppen a Dunakanyar is könnyen megközelíthető így, ha már unnánk a Római-partot egy délutánon, munka után is kirándulhatunk, vagy sétálhatunk egyet a például Szentendrei korzón.

A neves építésziroda által tervezett társasházban összesen három belső kétszintes lakás kap helyet, melynek mindegyike közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik és földszinti, valamint emeleti tetőterasz is kapcsolódik hozzájuk.

 

 

Déli tájolásuknak köszönhetően nem csak a napfényt élvezhetjük szinte egész nap, mindhárom lakásból megcsodálhatjuk Aranyhegy színes kertvárosi környezetét, illetve a szomszédos Táborhegy domboldalát, egészen a Hármashatár-hegyig.

A külső előnyök mellett ki kell emelnünk a lakások műszaki tartalmát is, hiszen a Héthalom Panoráma esetében figyelemreméltó tartalomról van szó. A Héthalom Panoráma lakásainak fűtéséről és hűtéséről, illetve a használati melegvízről a legkorszerűbb levegő-hőszivattyús rendszer gondoskodik, lakásonként önállóan. A korszerű megoldásoknak nem csak környezetkímélő szerepe van, hiszen alacsonyabb fenntartási költséget is eredményeznek.

Az épületek alatt teremgarázs biztosít parkolási lehetőséget a lakók számára, illetve a lakásszámnak megfelelően tárolóhelyiségeket is kialakítanak.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

360 százalékkal verte fel a PPD nevű vállalat a gáz árát.

© 2023 (v2.202102)