Aranyhegy: ahol a természet és a városi élet találkozik

Az Óbudáról hoztunk egy kivételes ajánlatot, méghozzá azoknak, akik természet közeli, nívós otthont keresnek, de közel a város belső részeihez. Aranyhegy igazi gyöngyszeme a budai oldalnak, hiszen közel vannak ide Óbuda fontos közlekedési csomópontjai, ugyanakkor páratlan természeti környezetben fekszik, ahonnan a kilátás is pazar. Itt épül egy minőségi, modern társasház, ahol már csak egy szabad lakás maradt!

A Héthalom Panoráma több szempontból is kivételesen jó választás azoknak, akik nyugodt természetközeli életre vágynak. A társasház utcája az erdőbe vezet, sőt két utcával arrébb egy újonnan átadott parkban, a Mészkő parkban játszótér és felnőtt fitness várja a környékbelieket.

A III. kerület ezen részéről a legnépszerűbb Budapest közeli kirándulóhelyek is közel esnek. A Pilis, Szentendre vagy éppen a Dunakanyar is könnyen megközelíthető így, ha már unnánk a Római-partot egy délutánon, munka után is kirándulhatunk, vagy sétálhatunk egyet a például Szentendrei korzón.

A neves építésziroda által tervezett társasházban összesen három belső kétszintes lakás kap helyet, melynek mindegyike közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik és földszinti, valamint emeleti tetőterasz is kapcsolódik hozzájuk.

 

 

Déli tájolásuknak köszönhetően nem csak a napfényt élvezhetjük szinte egész nap, mindhárom lakásból megcsodálhatjuk Aranyhegy színes kertvárosi környezetét, illetve a szomszédos Táborhegy domboldalát, egészen a Hármashatár-hegyig.

A külső előnyök mellett ki kell emelnünk a lakások műszaki tartalmát is, hiszen a Héthalom Panoráma esetében figyelemreméltó tartalomról van szó. A Héthalom Panoráma lakásainak fűtéséről és hűtéséről, illetve a használati melegvízről a legkorszerűbb levegő-hőszivattyús rendszer gondoskodik, lakásonként önállóan. A korszerű megoldásoknak nem csak környezetkímélő szerepe van, hiszen alacsonyabb fenntartási költséget is eredményeznek.

Az épületek alatt teremgarázs biztosít parkolási lehetőséget a lakók számára, illetve a lakásszámnak megfelelően tárolóhelyiségeket is kialakítanak.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)