Hamarosan húzzák a ponthatárokat! Nézd meg, milyen kiadó lakásokat kínálnak Debrecenben!

Már nem kell sokat izgulni a ponthatárok kihirdetéséig, így aki sejti, hogy hova vették fel, annak ideje jó árú, de azért elfogadható állapotú és lehetőleg egyetem közeli kiadó lakás után néznie. Debrecenben van az ország legnagyobb vidéki egyeteme, így el lehet képzelni, hogy mekkora érdeklődés indul meg hamarosan az albérletek iránt.

Szétnéztünk a városban az egyetem közeli, Egyetemvárosban, Nagyerdőben vagy a Belvárosban kiadásra kínált, külön nyíló 2 szobás, nappali + 2 szobás és nappali + 3 szobás lakások között, melyek 2-3 diák számára ideálisak. Azt tapasztaltuk, hogy ezeknek a lakásoknak a bérleti díja átlagosan, rezsi nélkül 60 ezer forintot jelent fejenként a diákok számára. Mai cikkünkben összegyűjtöttük a legjobb ajánlatokat, amelyeknél a bérleti díj egy főre eső része 60 ezer forint vagy még ennél is alacsonyabb összeg.

Szép lakás a Belvárosban

A Petőfi téren, a Belvárosnak az egyetemi épületektől távolabb eső részén, de az 1-es, 2-es villamos vonala mellet található ez a nappali + 2 fél szobás lakás, ami 2 fő részére kiadó. A lakás nagyon szép, felújított állapotban van, 2 diáknak kellően tágas, és ha ketten bérlik, akkor mindössze 50 ezer forint + rezsit kell fizetni fejenként.

További kiadó debreceni lakások találhat oldalunkon, itt.

 

 

3 diák részére a Fórum közelében

Szintén az 1-es, 2-es villamos vonalán, de az egyetem épületeihez már néhány megállóval közelebb bukkantunk erre az amerikai konyhás nappali + 3 szobás, tetőtéri lakásra. Az ingatlan fiatalos, szép állapotú, 1 diák részére 50 ezer forint + rezsi kiadást jelent havonta.

Szépen felújított lakás Nagyerdő alján

Nappali + 2 fél szobával rendelkezik ez a gyönyörűen felújított panellakás, ami mindössze pár percre található az Egyetemtől. A lakás egyetlen hátránya, hogy bútorozatlanul kiadó, ami akár előny is lehet, hiszen így a külön nyíló tágas nappalit is kiveheti egy vagy két diák. Két hallgató esetén az egy főre eső költség 50 ezer forint + rezsi, 3-4 diák esetén ez az összeg tovább csökken.

3 külön nyíló szobával Egyetemvárosban

A Poroszlay úton található ez a 2 + 1 szobás lakás, melynek egyik szobája jelenleg nappalinak van berendezve. A hirdetés szerint a lakás 2 diáknak ideális, de mivel mindhárom szobája külön nyílik, így talán arra is van lehetőség, hogy hárman költözzenek be. A jó állapotú lakás 2 diák számára 60 ezer forint + rezsit jelent fejenként, 3 diák esetén ez az összeg már csak 40 ezer forint lenne.

2 diáknak a Belvárosban

A Belváros Egyetemhez, különösen a Műszaki Karhoz közelebb eső részén, a Plaza háta mögött helyezkedik el ez a nappali + 2 fél szobás lakás. A lakást szépen felújították, 2 diák részére ideális, így fejenként 60 ezer forint + rezsit kell fizetni érte.

További egyetem közeli, kiadó lakásokért kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

© 2024 (v2.202102)