A dél-pesti régió csillaga: Dunaharaszti

Ha a budapesti déli agglomerációjában, az M0-ás körgyűrű déli szektorától csak pár percre keresnünk új otthont, akkor érdemes szétnézni a Ráckevei-Duna bal partján fekvő kellemes kisvárosban, a dél-pesti irányban lévő Dunaharasztiban. Itt most minőségi, rendkívül energiatakarékos, új építésű sorházi lakást vehetünk, igencsak jó ár-érték arányban.

A Ráckevei-Duna bal partján, az M0-stól pár percre, a Budapest-Baja 510-es számú út, a H6-os HÉV és a 150-es számú Budapest–Kunszentmiklós-Tass–Kelebia-vasútvonal mentén találjuk ezt a színvonalas települést, amely két évtizede kapott városi rangot.

Dunaharaszti napjainkban látványosan fejlődik, amit főként a HÉV-vonalnak és az M0-ásnak köszönhet, így kitűnő elővárosi ellátottság és színvonalas környezet jellemzi.

Itt, Dunaharaszti családi házas, kertvárosias környezetében, ugyanakkor központi helyen lévő, a Fő utcához közeli részről hoztunk most egy új építésű sorházi ingatlant. A három lakásos sorházat jövőre adják át. Minden lakáshoz saját telekrész tartozik, valamint fedett gépkocsibeálló kapcsolódik hozzájuk.

A három lakásos sorház kínálatában két 98  és egy 108 négyzetméteres lakás közül választhatunk. A három lakás közül most a legnagyobbat alaposabban is bemutatjuk. A 105 négyzetméteres lakásban tágas 38 négyzetméteres nappali-konyha-étkező helyiség, 4 szoba, 2 fürdőszoba, kamra, valamint tároló helyiség található. Ehhez kapcsolódik a terasz, valamint a 467 négyzetméteres telekrész.

 

 

A lakások maximálisan megfelelnek a megújuló energetikai szabályoknak, a fűtési energia 66%-át a környezet biztosítja, ennek köszönhetően pedig nagyságrendekkel alacsonyabb az épület rezsiköltsége, sőt környezetbarát és energiatudatos is. A minőségi, hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer a télen-nyáron kellemes hőmérsékletről és háztartási meleg vízről is egyaránt gondoskodik.

A lakások nem csak gazdaságosak, a minőségre is nagy hangsúlyt fektettek a tervezők, így mindegyikbe egytől egyig prémium berendezések, és az anyagok kerültek.

A sorház közelében iskola, bevásárlási lehetőség is van, de a városközpont is csupán pár percre található. Budapestre busz, vonat és HÉV járat biztosítja a gyors bejutást, a megállók pedig 10 percen belül elérhetőek a háztól.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)