Nem lesz könnyű olcsó albérletet találni, ha Szegedre vettek fel, de mi segítünk! Mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Még ki sem hirdették a ponthatárokat, Szegeden máris megdöbbentően magasak az albérleti díjak. Az átlag különnyíló 2 szobás, nappali + 2 szobás, nappali + 3 szobás lakások ára átlagosan 70 ezer forintra jön ki hálószobánként az egyetem épületeihez közel eső városrészekben. Mi azért mutatunk ezeknél sokkal kedvezőbb ajánlatokat.

Szépen felújított lakás a Bécsi körúton

Alsóvároson, a Bécsi körúton, a Belvárostól 10 percre, több egyetemi épület, illetve busz-, villamosmegállók közelében található ez a szépen felújított, 2 különnyíló szobás lakás. A bútorozott, gépesített, jól felszerelt lakásért 55 ezer forint + rezsit kell fizetni fejenként.

Szép állapotú panellakás a Novotelnél

Szintén 2 különnyíló szobával rendelkezik ez a szépen felújított panellakás, mely a Belvárosban, a Novotelnél található. A lakás külső hőszigeteléssel, hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik, így rezsije alacsony. Az egyetem épületeitől kicsit messzebb esik, de közlekedés szempontjából kiváló helyen van. Fejenként 57,5 forint + rezsit kell fizetni érte.

További szép kiadó lakásokat találhat oldalunkon, itt.

 

 

Nappali + 3 szobás lakás a Belvárosban

Az előző lakástól nem messze, de kicsit közelebb a város szívéhez, és az egyetem épületeihez, egy csendes kis utcában található ez a szép, jó állapotú, polgári lakás. A 3 hálószoba közül 2 annyira tágas, hogy akár 2-2 diáknak is kényelmes lehet. A bérleti díj 50 ezer forint + rezsi fejenként, ha mindenki saját szobát szeretne.

Két diáknak ideális lakás a buszállomás közelében

A Belvárosban, a buszállomás közelében, a Török utcában helyezkedik el ez a 2 különnyíló szobás lakás. Innen a kiváló közlekedési feltételeknek köszönhetően minden gyorsan elérhető, és hazautazáskor sem kell messzire cipelni a nagy csomagokat. A lakás bérleti díja diákonként 52,5 ezer forint + rezsi.

Korlátlan internettel a TIK-kel szemben

Az egyetemi könyvtárral szemben található ez a nappali + 3 szobás lakás, melynek fix közös költsége a korlátlan internet használatot is magában foglalja. A lakás ennél ideálisabb helyen nem is lehetne, a szép állapotú ingatlant fejenként 50 ezer forint + rezsiért lehet bérelni.

További egyetem közeli kiadó lakásokért kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

A GVH gyanúja szerint a City Taxi megtéveszti a fogyasztókat.

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Magyarország készíti az unió jövő évi költségvetését.

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Új programot indít a kormány a turisztikai szolgáltatók megsegítése érdekében.

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Achim Grewe júliustól irányítja a győri üzem pénzügyeit. 

© 2024 (v2.202102)