Vagány dizájnlakás a belvárosban – befektetőknek is!

Pest belvárosából, a népszerű Nagymező utcából hoztunk ma egy igazán egyedi lakást, amely tökéletes választás azoknak, akik a belvárosban keresgélnek azonnal költözhető otthont. Erre a gyöngyszemre a befektetőknek is érdemes ránéznie, hiszen az elhelyezkedés és a kialakítás okán lakáskiadás céljából is tökéletes választás.

A VI. kerületi Nagymező utca, nem véletlenül olyan népszerű, mind a befektetők, mind a belvárosi pezsgést kedvelő lakáskeresők körében. Gyakran emlegetik “pesti Broadwayként” is, hiszen jó pár színház működik itt és a vonzáskörzetében, többek között a Thália, a Radnóti és az Operett Színház is, méghozzá az Andrássy út mellett.

A hangulatos, éttermekkel és kávézókkal teli szegélyezett utca tömegközlekedés szempontjából is kiemelkedő. Az alábbi Nagymező utcai lakástól például alig néhány lépés az Andrássy út, így pillanatok alatt bejuthatunk a Deák térre a kisföldalattival, de a 4-es és 6-os villamos Oktogon megállója is csak 4-5 perc séta.

Éppen ezért a befektetők számára is kedvelt vadászterület a környék főleg, ha a lakáskiadás a cél.

A következő lakás is éppen ilyen, egy csendes udvarban helyezkedik el, a Nagymező utca 32 szám alatt. A lakás teljeskörűen felújított, és azonnal birtokba vehető főleg, hogy a bútorok miatt sem kell aggódni, hiszen a teljes bútorzat és a gépek a vételár részét képezik.

A 39 négyzetméteres lakás 1+1 félszobás és tartozik hozzá egy 5 négyzetméteres zárt átrium is, mely tökéletes helyszín reggelikhez, vagy az esti borozgatásokhoz.

 

 

A lakást nem régiben teljes mértékben felújították mind esztétikailag, mind műszakilag. A lakás alkalmas akár rövid távú kiadásra is 2-4 fő számára kényelmes.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)