Vagány dizájnlakás a belvárosban – befektetőknek is!

Pest belvárosából, a népszerű Nagymező utcából hoztunk ma egy igazán egyedi lakást, amely tökéletes választás azoknak, akik a belvárosban keresgélnek azonnal költözhető otthont. Erre a gyöngyszemre a befektetőknek is érdemes ránéznie, hiszen az elhelyezkedés és a kialakítás okán lakáskiadás céljából is tökéletes választás.

A VI. kerületi Nagymező utca, nem véletlenül olyan népszerű, mind a befektetők, mind a belvárosi pezsgést kedvelő lakáskeresők körében. Gyakran emlegetik “pesti Broadwayként” is, hiszen jó pár színház működik itt és a vonzáskörzetében, többek között a Thália, a Radnóti és az Operett Színház is, méghozzá az Andrássy út mellett.

A hangulatos, éttermekkel és kávézókkal teli szegélyezett utca tömegközlekedés szempontjából is kiemelkedő. Az alábbi Nagymező utcai lakástól például alig néhány lépés az Andrássy út, így pillanatok alatt bejuthatunk a Deák térre a kisföldalattival, de a 4-es és 6-os villamos Oktogon megállója is csak 4-5 perc séta.

Éppen ezért a befektetők számára is kedvelt vadászterület a környék főleg, ha a lakáskiadás a cél.

A következő lakás is éppen ilyen, egy csendes udvarban helyezkedik el, a Nagymező utca 32 szám alatt. A lakás teljeskörűen felújított, és azonnal birtokba vehető főleg, hogy a bútorok miatt sem kell aggódni, hiszen a teljes bútorzat és a gépek a vételár részét képezik.

A 39 négyzetméteres lakás 1+1 félszobás és tartozik hozzá egy 5 négyzetméteres zárt átrium is, mely tökéletes helyszín reggelikhez, vagy az esti borozgatásokhoz.

 

 

A lakást nem régiben teljes mértékben felújították mind esztétikailag, mind műszakilag. A lakás alkalmas akár rövid távú kiadásra is 2-4 fő számára kényelmes.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Bezárta mindkét fióktelepét a leggazdagabb magyar által tulajdonolt 2Rule sportruházatot forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt.

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Mire lesz elég a lassuló reálbér-emelkedés?

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

3-6 forintos olcsóbbodást jelentettek be, de ha a kormány szerdai ülésén rábólint Nagy Márton javaslatára, akkor jóval nagyobb árzuhanás jöhet.

© 2024 (v2.202102)