A győri albérletárak inkább az ingázó munkavállalókhoz igazodnak, de találtunk néhány remek ajánlatot!

Aki Győrben keres kiadó lakást, és nem azért, mert Ausztriában szeretne dolgozni, hanem azért, mert idejárna egyetemre, valószínűleg nem fog örülni az albérletárak láttán, amelyeket inkább az előző célcsoporthoz igazították. Olyan kiadó lakást, aminek az egy főre eső ára 75 ezer forint + rezsi alatt van, szinte lehetetlenség találni, azért mi összegyűjtöttünk néhány kedvezőbb árú lakást, ami nem ment kompromisszumok nélkül. Néhány ugyanis messzebb van az egyetemi épületektől, de közlekedés szempontjából ezeknek is kiváló az elhelyezkedése.

Szép állapotban lévő lakás Győr-Szabadhegyen

Győr-Szabadhegy például nincs éppen közel az egyetemhez, de több busz is megáll ennek a nappali + 3 szobás lakásnak a közelében, amivel bejuthatunk a belvárosba és az egyetemre. A lakás környezetében minden szolgáltatás megtalálható, így csak az egyetemhez kell utazni. A lakás bérleti díja diákonként 53 ezer forint + rezsi.

Nappali + 2 szobás lakás Gyárvárosban

Gyárváros már lényegesen közelebb van az egyetemhez, innen a belváros mindössze néhány percre van. Ha gyalog nem is sétálhatunk el az egyetemre, busszal könnyen odajuthatunk ebből a szép állapotú lakásból, melynek bérleti díja 60 ezer forint + rezsi kiadást jelent fejenként.

További győri kiadó lakásokat találhat oldalunkon, itt.

 

 

Újszerű állapotú lakás Győr-Szabadhegyen

Szintén Győr-Szabadhegyen, egy 2019-ben épült házban található ez a 3 különnyíló szobás lakás, amely így teljesen újszerű állapotban van. A lakás egy-egy szobáját 53 ezer forint + rezsiért bérelhetik a diákok.

2 szobás lakás a Belvárosban

A Belváros egy csendes utcájában található ez a jó állapotú lakás, mely 2 különnyíló szobával rendelkezik. A lakás bérleti díja fejenként 50 ezer forint + rezsit tesz ki.

2 diáknak ideális lakás Nádorvárosban

Nádorvárosban, a Belvárostól pár percre található ez a nappali + 2 szobás lakás, mely újszerű állapotban, szépen berendezve, gépesítve várja új bérlőit. A bérleti díj diákonként 65 ezer forint + rezsi.

Egyetem közeli győri kiadó lakásokért kattintson ide.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

A 15. héten szakadék keletkezett a csatornák közt a nézettségi adatokban.

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Rossz hírünk van: egyre közelebb a 400-as szint.

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak. De segíthet ezen a szabályozás? Klasszis podcast.

© 2024 (v2.202102)