Húzzák a ponthatárokat! Szétnéztünk Budapest albérleti piacán

Már nem kell sokat aludni, alig egy hét és húzzák a felsőoktatási ponthatárokat, ami után egyetemisták rohama indul albérletet keresni. Budapesten az egyetemisták által hosszú távra kivett lakások, és a rövid távon kiadott lakások nagyjából ugyanarra a területre esnek, így a rövid távú kiadásból most a járvány miatt kiesett lakások egyrészt minőségi pozitív változást, másrészt árcsökkenést okoznak a piacon.

A VIII. és IX. kerület egyetemekhez legközelebb eső részein azért még így is nehezen találni olyan lakást, aminek az egy főre eső költsége 100 ezer forint alatt van, míg Budán a Műegyetemhez, illetve a VIII. és IX. kerülethez átvezető Rákóczi-, Petőfi- és Szabadság hidak közelében, Lágymányoson és Szentimrevárosban örülhetünk, ha találunk olyan lakást, ahol az egy főre eső bérleti díj csak kicsivel haladja meg a 100 ezer forintot.

4 különnyíló szobával a II. János Pál pápa tér közelében

Magdolna negyedben, a Kiss József utcában, kiváló közlekedési feltételekkel rendelkezik ez a szépen felújított lakás. Elosztása kiváló, nagy étkező-konyhával + 4 különnyíló szobával rendelkezik, 2 fürdőszobával rendelkezik, így diákonként mindössze 70 ezer forint + rezsiért bérelhető.

Szépen felújított lakás a Ferenc körúton

Belső Ferencvárosban, a Corvin negyed közelében található ez a 2 különnyíló szobás lakás, mely szépen felújított állapotban van. Az ingatlan fiatalos, berendezett, gépesített, diákonként 87,5 ezer forint + rezsi a bérleti díja.

További kiadó lakásokat találhat Budapesten oldalunkon, itt.

 

 

Nappali + 2 szobás lakás a Füvészkert szomszédságában

A Füvészkert mellett, az Illés utcában, a Kálvária tér és az Orczy kert közelében, egy liftes házban helyezkedik el ez az 5. emeleti lakás, mely nappali + 2 szobájával két diákra vár. A lakás szépen felújított állapotban van, bérleti díja diákonként 90 ezer forint + rezsire jön ki.

Kompletten felújított, klímás lakás Középső Ferencvárosban

Középső Ferencvárosban, a Duna-part közelében, az Ipar utcában található ez a nappali + 2 szobás lakás. A lakás felújítása során energiatakarékos elektromos fűtést és klímát is kapott, bérleti díjának 1 főre eső része 100 ezer forint 3 rezsi.

Hatalmas, tágas lakás Lágymányoson

A Lágymányosi utcában helyezkedik el ez a tágas nappali, külön konyha étkezős, 2 fürdőszobás, 2 hálószobás lakás. Egyik hálószobája a nappaliból, másik az előszobából nyílik, egyik fürdőszobája jakuzzis, másik zuhanyzós. A lakás bérleti díjának egy főre eső része 125 ezer forint + rezsi.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Tovább nőhet a kihasználatlanság az irodáknál és a raktáraknál, kicsit javulhat a helyzet a bevásárlóközpontok és a hotelek esetében.

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

A háziorvosok ellenőrzése csak részben bizonyult hatásosnak, a probléma gyökerei mélyen vannak.

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Itt a tavasz, így megérkezett Budapestre a miniszterelnök kedvenc "trumpozós" konferenciája.

© 2024 (v2.202102)