Közel a városmaghoz, mégis modern és vadiúj

Tombol a felemás, néha forró, de sokszor esős nyár. Ilyenkor pörög fel igazán a lakáskeresés, hiszen sokszor meghíusul a strandolás terve. Most a városmaghoz olyan hipermodern lehetőségeket hoztunk, amelyek a főváros szívéhez általában közel esnek, mégis prémium, sőt, néha a luxus jegyeivel felvértezettek.

Nézzük a felhozatalt előszö a VII.,  a IX. és a XIII. kerületből, temészetesen előbb a városmaghoz közeli helyszínekről.

A VII. kerület legfrekventáltabb részén, a körúttól csupán egyetlen utcányira kínál lakásokat a belvárosi nyüzsgés kedvelőinek a Csengery Palace. A 84 lakásos társasházban 44 és 122 négyzetméter közötti lakásokból válogathatnak a minőségi, modern otthont kereső befektetők és lakáskeresők, így az első lakást kereső fiatalok, vagy a belvárosi pezsgést kereső, mégis igényes környezetbe vágyó családok is megtalálják itt a számukra szimpatikus otthont.

A IX. kerület rehabilitált része jó alternatívát kínál azoknak, akik a belváros közelében maradnának, ugyanakkor a nyugodt lakókörnyezet is fontos számukra. Itt épül a Gama Residence, közel a Semmelweis Egyetemhez és az M3-as metróhoz, ugyanakkor egy csendes zöldövezeti részen. A Gama Residence lakásai nem csak megjelenésükben modernek, műszaki tartalom szempontjából is kiemelkedőek. A Gama Residence minden lakása a legkorszerűbb hőszivattyús fűtő-hűtő rendszerrel lesz felszerelve, ami télen-nyáron jó klímát, de egyúttal alacsony rezsit is biztosít.

A szintén kellemes kertvárosi hangulatú, ugyanakkor jó közlekedési kapcsolatokkal megáldott városrészen, Angyalföldön épülnek a Metrodom Madarász 38 lakásai. A lakópark kínálatában változatos méretű és elrendezésű lakások között bárki megtalálja a számára ideális otthont, legyen szó akár kertkapcsolatos földszinti, vagy nagy teraszos emeleti lakásról. Ahogy a beruházó cégtől megszokhattuk, a lakópark a megszokottnál jóval több és minőségibb szolgáltatást kínál. A házak között nagy méretű, közös kert kerül kialakításra, ahol látványos játszótér és mini csúszdadomb várja a kicsiket, pihenőpark, multifunkcionális közösségi nappali, szauna és fitneszterem pedig a felnőtteket.

Innen a XIII. kerületből hoztunk még ultramodern lakásokat, méghozzá a Váci Úttól és a Dózsa György úti metrómegállótól 1 percre épülő Pacific Park lakóparkból. A belváros elhelyezkedés ellenére a lakópark közvetlen környezete nyugodt, ugyanis egy csendes mellékutcából épül. A Pacific Park a legmodern és legkorszerűbb megoldásokat vonultatja fel. A lakásokba hőszivattyús technológiával működő hűtő-fűtő rendszer kerül, melyhez korszerű szigetelések, nyílás-zárók és allergiamentes szellőztető társul. A lakópark kínálatában 38-147 négyzetméter közötti lakásokból válogathatnak a vásárlók.

Hogy Dél-Buda se maradjon is, ezért Sasadról is hoztunk egy egészen exkluzív ajánlatot, méghozzá egy háromszintes új építésű villaépületből. A Sasadi 176 ötlakásos társasházban vásárolhatnak 3-5 szobás lakásokat a panorámát és minőségi életstílust kedvelők.

 

 

A parkosított kerttel körülölelt épületben, kertkapcsolatos földszinti, impozáns méretű erkéllyel rendelkező emeleti lakások és privát tetőterasszal rendelkező, jakuzzis, második emeleti lakás közül válogathatnak. Nagy előny, hogy az ingatlan készen van, szinte azonnal beköltözhető!

Válogatásunk utolsó tagja a városhatáron kívül esik, mégis jól megközelíthető. Dél-Buda szívétől autóval 8-10 percre, a Biatorbágyi Tópark projekt, ami a főváros nyüzsgéséhez tehát közel, a Törökbálinti-tó mellett található. Itt a zöld környezet és a víz közelsége gondoskodik a nyugalomról. A “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innováció többek közt remek sportolási és kikapcsolódási feltételeket biztosít az itt élőknek. A tópark változatos lakáslistáján mindenki megtalálja a számára ideális kialakítású, méretű és elhelyezkedésű otthont. Az egy hálószobás lakásoktól kezdve, akár nagyobb családok számára is kényelmes nappali + 4 hálószobás lakást is vásárolhatunk.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)