Nem lesz könnyű dolgod, ha Miskolcon szeretnél albérletet találni, de mi segítünk!

Nem lesz könnyű dolga annak, aki ősztől a Miskolci Egyetemen folytatná tanulmányait, ugyanis az egész városban nagyon kevés albérletet hirdetnek, az egyetem környékén pedig még kevesebbet. Ami pedig messze van az egyetemtől, de közlekedés szempontjából azért jó helyen található, az meglepően drága. Azért aki keres, az talál. Összegyűjtöttük az aránylag jó elhelyezkedésű, árú és állapotú kiadó lakásokat Miskolcról.

Viszonylag közel az egyetemhez, elsősorban pároknak

Gyönyörű, olcsó és még az egyetemhez is aránylag közel van, egyetlen hibája, hogy elsősorban párokat várnak, és eszerint is van berendezve ez a kétszobás lakás a Belvárosban, a Vörösmarty utcában. Az egyetemistákat azért nem zárják ki, és a két szoba külön nyílik, úgyhogy talán nem lehetetlen küldetés megszerezni ezt a lakást, amiért két diák esetén 47,5 ezer forint + rezsit kell fizetni fejenként.

Szépen felújított lakás a Belvárosban

A Belvárosban, az egyetemtől viszonylag messze elhelyezkedő Vologda utcában található ez a gyönyörűen felújított, 1+2 fél szobás lakás. Mindhárom szobája külön nyílik, így 3 diák is kibérelheti, ami csak 42 ezer forint + rezsi bérleti díjat jelent fejenként. Egyetlen hátránya, hogy bútorozatlan, bár külön megállapodás alapján berendezés is kérhető.

További miskolci kiadó lakásokat találhat oldalunkon, itt.

 

 

Kétszobás lakás Szentpéterikapuban

Az egyetemtől messze, de nagyon jó áron kiadó ez az egybe, de külön is nyíló 2 szobás lakás Szentpéterikapuban. A lakás szép állapotban van, fejenként 40 ezer forint + rezsit kell fizetni érte.

Háromszobás lakás a Belvárosban

A Belvárosban, a Mártírok utcájában, az egyetemhez viszonylag közel helyezkedik el ez a tágas, 3 szoba + étkezős lakás. Az ingatlan szép állapotban van, minden szobája külön nyílik, így 3 diák esetén csak 33 ezer forint + rezsit kell fizetni fejenként. Nappalija annyira tágas, hogy akár két diák is osztozhat rajta, így csökkentve tovább a költségeket.

Jó áron és közel az egyetemhez a Népkertben

A Népkertben, az egyetemhez közel kínálják ezt az egybe és külön is nyíló 3 szobás lakást, barátságos áron. A lakás jó állapotban van, mivel mindhárom szobája megközelíthető a közlekedőből, így 3 diák részére is ideális. Bérleti díja így 43 ezer forint + rezsit tesz ki fejenként.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)