Ultramodern, panorámás lakások a Népliget mellől, ősfás környékről

A pesti oldal egyik legcsendesebb, belvároshoz közeli, egyúttal a Népliget melletti, ráadásul kifejezetten kertvárosias, mégis mindenhez közeli részén épülnek a Green Median ultramodern lakásai.

A beruházó elképzelése egy olyan minőségi társasház megépítése volt, amely lehetővé teszi a csendes mindennapokat, ugyanakkor a belvároshoz nagyon közel helyezkedik el, így esett a választás a Népliget mellett, gyakorlatilag azzal szemben meghúzódó Tisztviselőtelepre.

A Green Median lakásait azoknak ajánljuk, akik nem akarnak választani a belvárosi pezsgés és a kertvárosi nyugalom között. A lakópark környéke ősfás, javarészt zsákutcákkal övezett része a kerületnek, de a jó közlekedési kapcsolatoknak hála pillanatok alatt a belváros forgatagában találjuk magunkat, ha éppen arra vágyunk, vagy ott van elintézni valónk.

A kép a jelenlegi készültséget mutatja.

A hamarosan megújuló Népliget rengeteg lehetőséget tartogat, legyen szó akár munka utáni pihenésről, sportról vagy a családi programokról.

 

 

Akár befektetési célból, akár saját részre keresünk új lakást, az elhelyezkedés mellett fontos, hogy értékálló ingatlant vásároljunk, aminek az egyik alapfeltétele a magas minőségi építészeti és műszaki megoldásokat alkalmaznak, ami a Green Median esetében sincs másképp. Ilyen például a hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer, mely lehetővé teszi akár a helyiségenként változó kellemes hőmérsékletet, emellett negyedannyi az energiaköltség, mint a hagyományos fűtésrendszerek esetében.

A 6 emeletes épületben változatos méretű és elrendezésű lakások közül válogathatunk. A magasabb szinteken elhelyezkedő lakásokból csodálatos panoráma tárul elénk, a környék adottságainak köszönhetően pedig szinte egésznap napfényben részesülhetünk.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)