Gyönyörű nyaralók Keszthelyről és környékéről

Keszthely a Balaton rövid, nyugati partszakaszát körülölelő, mozgalmas kulturális élettel rendelkező kisváros. Különösen népszerű üdülőhely, hiszen nemcsak a Balaton-part, de a Hévízi-tó is a közvetlen közelében van, így érdemes itt, vagy akár a környékbeli nyugodtabb, csendesebb településeken ingatlant vásárolni. Szétnéztünk a térségben és elhoztuk a legszebb nyaralókat, családi házakat Keszthelyről és környékéről.

Otthonnak és nyaralónak is ideális családi ház Vonyarcvashegyen

Vonyarcvashegy közvetlenül Keszthely mellett található, a Balaton északi partján, itt bukkantunk erre a nappali + 3 szobás családi házra. Az ingatlan állandó lakásnak és nyaralónak is ideális, szép, újszerű állapotban van, hangulatos terasz és gondozott kert is tartozik hozzá.

Álomház borospincével Keszthelyen

Keszthelyen található ez a 2011-ben luxus színvonalon felújított családi ház, mely alagsor, földszint, 2 emelet + tetőtér szinteken, nappali-étkezővel, külön nappalival, konyhával, reggeliző terasszal, 4 hálóval, egy dolgozószobával, 4 fürdőszobával, erkélyekkel, teraszokkal, borospincével várja új tulajdonosát. Az épület szobáit parketta és padlószőnyeg, többi helyiségét márvány vagy gránit burkolat borítja, a házat gyönyörű kert veszi körül.

További szép családi házakat találhat Keszthelyről és környékéről oldalunkon, itt.

 

Hirdetés

 

Egyedi, Balaton-felvidéki stílusban épült ház Balatongyörökön

Egészen egyedi ez a Vonyarcvashegy melletti Balatongyörökön álló családi ház, mely remekül egyesíti a Balaton-felvidék jellegzetes építészeti stílusát, és a modern klinkertégla burkolatot. Az L-alakú házat egy fallal körülvett terasz egészíti ki, belső tereinek mennyezete látszógerendás. Az épület 3 szobás, a mellette lévő telek is megvásárolható, ahol fedett kocsibeálló és gyümölcsfák találhatók.

Több lakrésszel közel a központhoz Keszthelyen

Keszthelyen a központtól, strandtól, yacht kikötőtől 1 km távolságra áll ez a többgenerációnak és kiadásra is alkalmas családi ház. A főépület 3 szintes, földszintjén és első emeletén egy nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, 2 hálószobás lakrész, második emeletén egy nappali + 1 szobás, fürdőszobás lakrész található, így ez két generáció részére is alkalmas. A melléképületben egy külön 2 szoba, konyhás, fürdőszobás apartman található, ami kiadásra tökéletes. Az 2018-ban komplett felújításon esett át.

Álompanorámával Balatonedericsen

Egy kétszintes nyaraló, egy hobbit ház és egy külön apartman is található ezen a balatonedericsi nyaraló ingatlanon, mely légvonalban 1 km-re fekszik a Balatonról. Az ingatlanról csodás panoráma nyílik a tóra, Badacsonyra és más tanúhegyekre. Az épületeket egy építőiparban dolgozó német házaspár építette, ami garancia a minőségre.

További szép nyaralókért Keszthelyről és környékéről kattintson ide.

© 2021 (v2.202102)