Környezetbarát otthonok, nyerő áron az egyre értékesebb Magdolna negyedben

Ma már egyre többen tartják fontosnak, hogy otthonuk ne csak jó elhelyezkedésű, jó elosztású, modern és kedvező árú legyen, hanem környezetvédelem szempontjából is megfeleljen a kor követelményeinek. A fiatalok különösen érzékenyek arra, hogy környezetbarát megoldásokkal rendelkező lakást vásároljanak vagy béreljenek, ugyanakkor éppen ők azok, akik számára fontos a kiváló közlekedés és a viszonylag alacsony ár is.

Hol találnak ők a fenti kritériumoknak megfelelő ingatlant Budapesten? Természetesen egy olyan feltörekvő környéken, mint az elmúlt években folyamatosan megújuló, szépülő Magdolna negyed, ahol a 2-es és 4-es metrónak, illetve a számtalan villamos vonalnak, köztük az 1-es, 4-es, 6-os villamosok vonalának köszönhetően rendkívül jó a közlekedés, több egyetem, szórakozóhelyek és gyakorlatilag minden fontos szolgáltatás megtalálható a közelben.

Ahogyan minden megújuló környéken, itt is el kezdtek szaporodni az új építésű projektek, de közülük kevés tud olyan színvonalas, környezetbarát lakhatási formát nyújtani, mint a Magdolna és Lujza utca sarkán épülő Magdolna Ház.

A legtöbb új építésű beruházásban ugyanis maximum a minimálisan előírt hőszigeteléssel és hőszigetelt nyílászárókkal találkozunk, a Magdolna Ház lakásaiban azonban mindezeken túl, környezetkímélő hőszivattyús rendszer biztosítja a lakások hűtését-fűtését.


A Magdolna Ház ezen kívül más beruházásokhoz képest rendkívül kedvező négyzetméterárakkal várja mindazokat, akik akár saját célra, akár befektetési céllal vásárolnának. Hogy befektetési céllal érdemes itt ingatlant venni, az pedig nem is kérdéses, hiszen a kedvező elhelyezkedésnek, világos tereknek és a kiváló elosztásnak köszönhetően a lakások rendkívül könnyen kiadhatók, belföldi és külföldi diákok egyaránt szívesen keresnek lakást a környéken, a belváros tömegközlekedéssel és autóval mindössze 15 perc alatt elérhető.

 

Ugyanakkor az alacsony árak mellett rendkívüli értéknövekedéssel is lehet számolni, ugyanis ez az a környék, ahol az elkövetkező években az ingatlan árak jelentős növekedése várható.

A beruházás minőségére pedig garancia a piacon 20 éve jelen lévő beruházó, a Wesselton Kft., amely biztos tőkeháttérrel, gazdag referenciával és szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az épület műszaki átadása 2021. januárjára várható, az építkezés már most 85%-os készültségi állapotban van.

A cikk megjelenését a Magdolna Ház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)