Csodás lehetőség Angyalföldön, most akár 10 milliós kedvezménnyel

A lakások befejezéséhez közeledve az okos vásárló mindig egy kicsit taktikázik: pontosabban vár, várakozik kicsit. Mire? Arra, hogy a még meglévő lakások közt jelentős kedvezménnyel találja meg a legjobbat. Mutatjuk: akár 10 milliót is „foghat” az, aki Angyalföldön keres most lakást.

Kedvezményt találtunk a XIII. kerület talán legjobb, még a központhoz közeli, de már madárcsicsergős, kertvárosi részén; nem is keveset: akár 10 millió forintot. Itt egy olyan, alacsony lakásszámú, családias társasházra bukkantunk, ahol 2020. augusztus 31.-ig a még szabad  lakások  jelentős kedvezménnyel vásárolhatók most meg.

Minden új építésű lakásra vadászó vevő tudja: a már épülő projekteknél most még számíthat kedvezményre, de mivel az építés nem lesz olcsóbb és a kínálat is drámaian szűkül (igen kevés új építésű társasházi projekt indul mostanság), így már ősszel közel sem biztos, hogy ilyen jó feltételekkel válogathat majd valaki a lakások közt, mint most, nem is beszélve a kínálatról. 

Mi most a XIII. kerületi Béke tértől mindössze három villamosmegállónyira, a Kucsma utcából hoztuk a friss akciós meglepetést.

Az akció keretében a Kucsma utca 14 alatti társasház lakásai akár 10 millió forintos árelőnnyel vásárolhatók meg – tudtuk meg a beruházótól.

Nézzük a részleteket: válassza ki álmai otthonát, és a 2020.-as befizetés arányának függvényében  a beruházó kedvezményt biztosít  a lakás árából. Minél többet fizet be valaki még 2020-ban, annál nagyobb árelőnyben részesül.

 

 

A lakások megvásárlásához a csok, a csok hitel vagy a babaváró támogatások is igénybe vehetők , illetve kapható ezekhez független hitelszakértői tanácsadás is.

Böngésszen az akcióban elérhető lakásaink között és minden ingatlannál megtalálja a kedvezmény mértékét megmutató táblázatot.

A további részletekért pedig keresse az értékesítő kollégákat a linken található elérhetőségen. És ne feledje: az akció csak 2020. augusztus 31-ig tart. 

De nézzük a házakat, hogy miről is van szó itt? Egy modern, kellemes megjelenésű, minőségi, és persze vadonatúj társasházról, amelyben már csak néhány lakás maradt azoknak, akik errefelé kutatnak nívós, ugyanakkor jó ár-érték arányú lakásokat.

Ezen új 4 emeletes, kis lakásszámú társasház nem előzmény nélküli az utcában, a Kucsma utcában a beruházónak immár ez az ötödik(!) társasháza , melynek átadása 2021. II. negyedévében várható. A 11-es, 13-15-ös 10-es és a most átadásra került 12-es szám alatt is ugyanez a beruházó építette az utca szép házait. Ebből is kitűnik: a beruházó pontosan teljesíti vállalásait, hiszen mind a négy már elkészült házát belakták a lakók.

Sokan nézelődnek erre akik Pest talán legjobban fejlődő része, a Váci út vonzáskörzetében szeretnének lakni vagy befektetni. Közel van ide a felújított 3-as metró és még közelebb  a Béke úton közlekedő, a Lehel térig járó és az egyes körvillamos vonalát is érintő 14-es villamos. Tehát idegeskedés-mentes bejutást és hazajutást nyújt azoknak is, akik esetleg nem autóval járnak. Az autósokat viszont a teremgarázs mellett az utcákban kényelmes parkolás is segíti.

Errefelé pedig kitűnő a boltok és intézmények elérhetősége: sok az üzlet, a szolgáltató és az intézmény. Tehát e gyönyörű, zöld kertvárosias részhez egyúttal ilyen remek közlekedés és ellátottság is társul. Mi több: uszoda és sportpálya is van a közelben, illetve modern parkok és játszóterek teszik még élhetőbbé ezt a környéket. Közel van ide az Oxygén wellness és a háztól pár lépés csak a híres Vanilin cukrászda.

Irány tehát a Kucsma utca: fedezze fel még ma ezt a nívós környéket!

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)