Élvezze a nyarat saját nyaralójában, Balatonföldváron!

Saját kertkapcsolatos nyaralója lehet a déli part kulturális központjában, Balatonföldváron, mindössze 8 percre a strandtól, akár 25,2 millió forinttól.

Balatonföldvár árnyas fákkal gazdagon szegélyezett utakkal, régi villákkal tarkított nyugodt üdülőváros, amely Budapesttől autóval kevesebb, mint egy óra alatt elérhető.

Strandjait a Balaton legjobbjai között tartják számon, a kulturális élet szerelmeseit a „Kultkikötő” koncertjei és színházi előadásai várják. A város jól kiépített vitorláskikötővel rendelkezik, s az éjszakai élet kedvelői gyorsan átugorhatnak a szomszédos Siófokra.

Ezen a településen ajánljuk Önöknek a hamarosan elkészülő Juventus Homes apartmanház projektet, ahol az első ütem üdülői még ezen a nyáron elkészülnek.

A házimunkát nyugodtan Budapesten hagyhatja: az apartmanokhoz közös medence, kert tartozik, a fűnyírást és a kerítésfestést itt nem Önnek kell elvégeznie.

 

Hirdetés

 

Az üdülők kiválóan hőszigeteltek, 3 rétegű hang-és hőszigetelt nyílászárókkal, klímával, fűtéssel, egyéni méréssel kerülnek átadásra, így egész évben használhatóak.

A kivitelező az apartmanok kialakításakor hanggátló gipszkarton falburkolatokkal és a folyosóra szerelt zajcsökkentő réteggel gondoskodott a nyugodt pihenésről.

Az egyszobás apartmanok 14,4 millió, az akár családosoknak is megfelelő kétszobásak 25 millió forintról indulnak. Lehet saját kertkapcsolatos nyaralót is venni akár 25,2 millió forinttól.

Az apartmanháztól 300 méterre található a balatonföldvári kilátó, nagy réttel és játszótérrel, de a tó maga sincs messze: gyalog 8 perc alatt lehet leérni a legközelebbi strandig, és az apartmanház központi fekvésének köszönhetően több étterem is 5 perc sétával elérhető.

A nyaralóapartmanok befektetésnek is kiválóak, könnyen kiadhatóak, s így amellett, hogy biztosítják a nyaralást a tulajdonosaiknak, évente jelentős bevételt is biztosíthatnak. Amennyiben a tulajdonos nem kíván bajlódni a kiadással, több cég is vállalja a szabad heteken való üzemeltetést.

Az apartmanok több mint 50%-a már elkelt, a beruházó augusztus 15-ig kedvezményes, bevezető áron értékesíti az üdülőket, ezután 5%-os áremelés várható.

Hagyja otthon egy kicsit a forró nagyvárost, s mártózzon meg a magyar tengerben!


© 2021 (v2.202102)