Budai miliő: luxuslakás Sashegyről!

Igazi különlegességet hoztunk, ezúttal a XII. kerület egyik legjobb részéről, a XI. kerülettel is határos Sashegyről. A környék kifejezetten zöldövezeti, madárcsiripelős, ami nem is meglepő, hiszen a városrész egy jelentős része a Budai Természetvédelmi Területhez tartozik.

Akik elegáns, belváros közeli, ugyanakkor nyugodt környékre vágynak gyakran választják a XII. kerület ezen részét otthonuknak. A környék már teljesen beépült, ami egyrészről jó hír hiszen, semmilyen építkezés nem zavarja az itt élők nyugalmát, ugyanakkor kevesebb lehetőség kínálkozik azok számára, akik ide költöznének.

Sashegyen találtunk tehát most egy egyedülálló lehetőséget, azoknak akik idilli budai lakókörnyezetbe vágynak. A MOM Parktól 3 percnyire, egy zöldövezeti négylakásos társasház elegáns, 210 négyzetméteres luxuslakását kínálják eladásra, mely egyedülálló módon, a ház teljes első szintjét foglalja el.

A lakást egy igazi csemege révén, egy panorámalifttel közelíthetjük meg a mélygarázsból. A lakásba lépve egy tágas előszoba fogad, innen közelíthető meg a hatalmas, 62 négyzetméteres nappali, mely tájolásának köszönhetően egész nap napfényben ragyog.

 

 

A helyiségben elhelyezett minőségi burkolatok, mint a márvány és gránit elegáns miliőt kölcsönöz a tágas nappalinak, mely tökéletesen illeszkedik az ingatlan stílusához. A nappalihoz tartozik egy 24 négyzetméteres télikert, valamint egy 13 négyzetméteres fedett terasz is, melyek – a nappali folytatásaként -, szintén kiválóan alkalmasak vendégfogadásra, pihenésre.

Az ingatlanban továbbá egy minőségi gépekkel és bútorokkal felszerelt konyha, kamra illetve vendégmosdó, valamint infraszaunával is ellátott zuhanyzós fürdőszoba található. A lakás másik részben, kissé elkülönítve négy tágas hálószoba és egy kádas fürdőszoba kapott helyet.

A lakók biztonságáról, riasztórendszer és biztonsági ajtó gondoskodik, valamint olyan extrák szolgálják a kényelmüket, mint szennyesledobó(!), ami közvetlenül a mélygarázsban kialakított mosó- és szárítógéppel felszerelt mosókonyhába juttatja el a mosnivalót…

Az elegáns társasházat ősfás, dísznövényekkel beültetett közös használatú kert öleli körbe, melyet gondnok és kertész tart karban. A vételár részét képezi a kétállásos mélygarázs, a hozzá kapcsolódó tároló, valamint a lakás teljes berendezése, beleértve az olasz design bútorokat és minőségi egyedileg készített bútorokat és berendezéseket is.

Tekintse meg az ingatlanról készült videót!

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Komoly vádakkal gyanúsítják. Vajon ilyen határozottan fognak eljárni a Magyar Péter által felvetett ügyekben is?

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Ez a laptársunknak adott nagyinterjúból derül ki.

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Csak nem akkugyárnézőbe jöttek? Itt vannak a legfrissebb adatok a turizmusról.

Hízhat Orbán Viktor mája: jókorát nőttek a reálbérek

Hízhat Orbán Viktor mája: jókorát nőttek a reálbérek

Minden összevetésben 10 százalék feletti növekedés az egy évvel korábbi adatokhoz képest.

© 2024 (v2.202102)