Prémium kategóriás otthonok Őrmezőn!

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mitől válik egy új építésű lakópark prémiummá, és mennyiben tud többet, mint egy átlagos új építésű? Egy prémium otthonokat kínáló lakópark esetében nem csupán a lokáció, hanem a beépítésre kerülő anyagok minősége, a műszaki tartalma és a lakópark által nyújtott további szolgáltatások is fontos szempontot jelentenek.

A Metrodom fejlesztésében álló, XI. kerületi Metrodom Őrmező kitűnő példa a fentiekre: a felhasznált prémium minőségű anyagok és az egyedi szolgáltatások révén a lakópark jóval többet kínál ügyfeleinek, mint az átlagos új építésű otthonok.

Metrodom Őrmező lakópark szaunával, fitneszteremmel és medencével

Újbuda remek lokációs adottságai sokak számára vonzóak, a zöld környezeten és a kiemelkedő tömegközlekedési lehetőségeken túl az autós közlekedés is egyedülálló. Budapest egyik legjelentősebb infrastrukturális csomópontja, Kelenföld is könnyen megközelíthető, és számos busz-, illetve villamosjárat is megkönnyíti a mindennapos utazást, így a belváros is gyorsan elérhető. A Metrodom Őrmező 1,6 hektáros ősfás telken épül, négyemeletes házak kialakításával, ezzel biztosítva a barátságos légkört. A fejlesztés kínálatában változatos méretű és elrendezésű lakások közül választhatnak a vásárlók. Akár első lakást kereső fiatal párról, vagy nagycsaládosokról van szó, mindannyian megtalálják a számukra ideális otthont.

Metrodom Őrmező lakópark, belső kert

A lakások műszaki tartalma valóban prémium minőséget kínál. A Metrodom által kifejlesztett fűtési-hűtési rendszer, a Dual Eco Plus minden lakás alapfelszereltségéhez tartozik, amely garantálja a BB -, azaz közel nulla energiafelhasználású energetikai besorolást. A Dual Eco Plus fűtési rendszer helyiségenként egyedileg szabályozható, amely távolról is megoldható az okosotthon rendszernek köszönhetően!

 

Hirdetés

 

Az okosotthon rendszer lényege, hogy bárhonnan irányítható, csupán egy mobiltelefonra, vagy a tabletre van hozzá szükség. A hőmérséklet szabályozásán túl a nyílászárók állapotának ellenőrzése és irányítása is lehetséges. A lakópark legkülönlegesebb és leglátványosabb része egyértelműen a három szintre tagolódó kert és a telek közepén megépülő közösségi tér. A parkban nincs autósforgalom, parkolásra a föld alá süllyesztett teremgarázs nyújt kényelmes lehetőséget.

Metrodom Őrmező, játszótér

A Metrodom Őrmező lakóparkban edzőteremmel és szaunával felszerelt közösségi tér, valamint egy szabadtéri medence várja a lakókat, melynek ideális hőmérsékletéről a hulladékhőt felhasználva a lakópark már korábban említett hűtési-fűtési rendszere
gondoskodik.

Metrodom Őrmező, a közös kertben lévő medence

A medencét egy igényesen kialakított napozóterasz öleli körbe, melyhez játszótér kapcsolódik, így a legkisebbeknek is van lehetőség a játékra otthonuk közvetlen környezetében, teljes biztonságban.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


© 2021 (v2.202102)