Prémium kategóriás otthonok Őrmezőn!

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mitől válik egy új építésű lakópark prémiummá, és mennyiben tud többet, mint egy átlagos új építésű? Egy prémium otthonokat kínáló lakópark esetében nem csupán a lokáció, hanem a beépítésre kerülő anyagok minősége, a műszaki tartalma és a lakópark által nyújtott további szolgáltatások is fontos szempontot jelentenek.

A Metrodom fejlesztésében álló, XI. kerületi Metrodom Őrmező kitűnő példa a fentiekre: a felhasznált prémium minőségű anyagok és az egyedi szolgáltatások révén a lakópark jóval többet kínál ügyfeleinek, mint az átlagos új építésű otthonok.

Metrodom Őrmező lakópark szaunával, fitneszteremmel és medencével

Újbuda remek lokációs adottságai sokak számára vonzóak, a zöld környezeten és a kiemelkedő tömegközlekedési lehetőségeken túl az autós közlekedés is egyedülálló. Budapest egyik legjelentősebb infrastrukturális csomópontja, Kelenföld is könnyen megközelíthető, és számos busz-, illetve villamosjárat is megkönnyíti a mindennapos utazást, így a belváros is gyorsan elérhető. A Metrodom Őrmező 1,6 hektáros ősfás telken épül, négyemeletes házak kialakításával, ezzel biztosítva a barátságos légkört. A fejlesztés kínálatában változatos méretű és elrendezésű lakások közül választhatnak a vásárlók. Akár első lakást kereső fiatal párról, vagy nagycsaládosokról van szó, mindannyian megtalálják a számukra ideális otthont.

Metrodom Őrmező lakópark, belső kert

A lakások műszaki tartalma valóban prémium minőséget kínál. A Metrodom által kifejlesztett fűtési-hűtési rendszer, a Dual Eco Plus minden lakás alapfelszereltségéhez tartozik, amely garantálja a BB -, azaz közel nulla energiafelhasználású energetikai besorolást. A Dual Eco Plus fűtési rendszer helyiségenként egyedileg szabályozható, amely távolról is megoldható az okosotthon rendszernek köszönhetően!

 

 

Az okosotthon rendszer lényege, hogy bárhonnan irányítható, csupán egy mobiltelefonra, vagy a tabletre van hozzá szükség. A hőmérséklet szabályozásán túl a nyílászárók állapotának ellenőrzése és irányítása is lehetséges. A lakópark legkülönlegesebb és leglátványosabb része egyértelműen a három szintre tagolódó kert és a telek közepén megépülő közösségi tér. A parkban nincs autósforgalom, parkolásra a föld alá süllyesztett teremgarázs nyújt kényelmes lehetőséget.

Metrodom Őrmező, játszótér

A Metrodom Őrmező lakóparkban edzőteremmel és szaunával felszerelt közösségi tér, valamint egy szabadtéri medence várja a lakókat, melynek ideális hőmérsékletéről a hulladékhőt felhasználva a lakópark már korábban említett hűtési-fűtési rendszere
gondoskodik.

Metrodom Őrmező, a közös kertben lévő medence

A medencét egy igényesen kialakított napozóterasz öleli körbe, melyhez játszótér kapcsolódik, így a legkisebbeknek is van lehetőség a játékra otthonuk közvetlen környezetében, teljes biztonságban.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba a kijevi magyar nagykövetség ideiglenes ügyvivőjét.

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin Lukasenkával tárgyalt Szocsiban.

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

© 2023 (v2.202102)