Szép lakásokért megéri szétnézni a VIII. kerületben

A VIII. kerület az elmúlt 10-15 évben a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő kerületévé vált, szó szerint a sereghajtók közül sikerült majdnem az élre törnie, és a kerületek között igen előkelő helyet elfoglalnia. Köszönhető mindez elsősorban a rehabilitációnak, de annak a vitathatatlan előnynek is, hogy Józsefvárosnak kiváló a közlekedése, közel van a legtöbb egyetem, és bár nem belváros, mindenképp a belső kerületek közé tartozik. A kerületben lakást keresni mindenképp jó befektetés, hiszen itt még nem szálltak el az árak, ugyanakkor az elkövetkező években jelentős értéknövekedés várható.

Szétnéztünk mi is, és összegyűjtöttük a legszebb lakásokat, melyek között mindenki találhat akár saját célra, akár befektetési célra ideális lakást.

Belső kétszintes lakás a II. János Pál pápa tér közelében

A II. János Pál pápa tér közelében, a Kiss József utcában, folyamatosan megújuló környéken, egy 2009-ben épült, liftes társasház 4., legfelső emeletén található ez a belső kétszintes, frissen felújított lakás. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 2 és fél hálószobával és két fürdőszobával várja új lakóit. Emeleti nagy hálószobájához erkély is tartozik, összes ablaka és az erkély is a csendes belső udvarra néznek.

Szaunával a Palotanegyedben

Lakberendező tervei alapján, idén újították fel ezt a nappali + 3 hálós lakást, mely a Rákóczi út Palotanegyed felőli oldalán, egy 40-es években épült, bauhaus jellegű, liftes társasház 4. emeletén található. A nappalin és a hálószobákon kívül egy tágas étkező-konyhával, 2 fürdőszobával, infraszaunával és egy erkéllyel is rendelkezik a lakás. A komplett felújítás a vezetékeket, burkolatokat, nyílászárókat és a teljes bútorzatot is érintette, mely a vételár részét képezi.

További szép, nagy VIII. kerületi lakásokat találhat oldalunkon, itt.

 

 

Bohém luxus a körút közelében

Józsefvárosban, a körút, a Corvin Plaza és a Rákóczi téri metrómegálló közelében található ez luxus színvonalon felújított nagypolgári lakás. A felújítás során a lakás elrendezését is megváltoztatták, a nappalin kívül 3 hálószobát és 2 hálószobát alakítottak ki. A lakásba kizárólag prémium minőségű anyagokat, gépeket, berendezéseket építettek be.

 

Szépen felújított lakás a Csarnok negyedben

A Csarnok negyedben, a Teleki térnél található ez a szépen, ötletesen felújított lakás. A világos polgári lakás étkező-konyhával, nappalival és 1 hálószobával rendelkezik. A hálószoba egyedi, beépített könyvespolca és a konyhabútor a vételár részét képezi.

 

Frissen felújított kis garzon a Népszínház utcában

A II. János Pál pápa tér közelében, a Népszínház utcában, egy jó állapotban lévő ház földszintjén helyezkedik el ez a frissen felújított kislakás. Az ingatlan egy szobával, konyhával, fürdőszobával rendelkezik, felújítása a vezetékeket és a nyílászárókat is érintette.

További szép, VIII. kerületi kislakásokért kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)