Biztonságos munkakörnyezet, exkluzív cégközpont a budai vár tövében!

Vállalkozása számára teljesen önálló, privát és csendes, de a városközponthoz mégis közeli irodát vagy bemutatótermet keres? Saját megoldást? Nem pedig egy zsúfolt irodaházat? Mutatunk egy igazán egyedi lehetőséget a budai vár bejáratának közelében, mely tökéletes megoldást kínál, ha vállalkozásunk a jövőben inkább a home office mellett tenné le a voksát, és akkor is ha egy kisebb cég számára keresünk biztonságos munkakörnyezetet.

Kétség kívül sok szempontból átalakult az élet a járvány hatására, többek között a cégek eddig működési formájával kapcsolatban is felvetődnek kérdések. Az elmúlt néhány hónapban például egy olyan új lehetőség került a vállalkozások látótérbe, melyet eddig nem volt mód kipróbálni. A távmunka sok esetben működőképesnek és eredményesnek bizonyult, így nem meglepő, hogy számos cég a jövőben is ebben a formában, vagy legalábbis részben ebben a formában fog tovább tevékenykedni. Sőt a napokban felröppent a hír, hogy még az ősszel az Országgyűlés elé kerülhet néhány, a távmunkát elősegítő szabályozás .

Ma egy olyan önálló cégközpontnak is alkalmas ingatlant hoztunk, mely tökéletes választás azoknak a cégeknek, akik hasonlóképpen gondolkodnak és a jövőben is ezt a működési formát fontolgatják.  Na meg persze, ha már a járványról beszélünk azt is érdemes szem előtt tartani, hogy egy ilyen ingatlan sokkal biztonságosabbnak bizonyul, egy nagy irodaházzal szemben, ahol sok más céggel, és esetenként több száz vagy akár több ezer másik dolgozóval kell osztozkodni az épületen, ezáltal a közös helyiségeken is, ami fokozottabb veszélyt jelent.

A Bécsi kaputól induló utcában, gyakorlatilag a budai vár bejáratánál találtuk az alábbi iroda-üzlethelyiséget, ami kialakításából adódóan igencsak sokoldalúan kihasználható. Kiválóan alkalmas irodának, cégközpontnak, bemutatóteremnek, de akár szépségszalonként, vagy galériaként is tökéletesen funkcionálhat.

A vár közeli elhelyezkedés ellenére autóval és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyen megközelíthető a Széll Kálmán tér vagy a Rakpart felől, sőt gyalog is csupán 5-6 perc séta a Batthyány tér felől. Az utcában nincs nagy átmenő forgalom és mindig van szabad parkolóhely is.

Innen hoztunk most egy összesen 269 négyzetméteres üzlethelyiséget, melyet egy társasház földszintjén alakítottak ki. Az üzletbe lépve egy tágas osztatlan terű bemutatóterem fogadja az odaérkezőt, szemben egy beépített recepciós pult kapott helyet. Közvetlenül a bejárat közelében található az ügyfelek számára kialakított várósarok.

A bemutatóteremből nyílik egy beépített teakonyha, opcionálisan leválasztható étkező, valamint két külön-bejáratú, ablakos iroda – a nagyobbhoz saját mosdó is tartozik.

A bemutatóteremhez kapcsolódóan hátsó szobákat, valamint a garázst átjáró köti össze, innen közelíthető meg a tárgyalószoba és a mosdók is. Az üzlethez tartozó kétállásos garázs további lehetőségeket kínál, innen jelenleg műhelyként használt raktárszoba, további egy ablakos irodahelyiség, illetve egy irattároló nyílik. Az üzlet tehát tágas bemutatótermen kívül így jelenleg 4 külön bejáratú zárható irodával és 2 raktárhelyiséggel is rendelkezik.

Az ingatlant jelenlegi tulajdonosai részlegesen felújították. A bemutatóteremet és a hozzá kapcsolódó irodákat nagy kopásállóságú, vastagon alászigetelt laminált parkettával burkolták, a kiegészítő helyiségekben pedig kerámia padlóburkolatot használtak. Természetesen az új tulajdonos tevékenységi köréhez igazodva szabadon átalakíthatja a 269 négyzetméteres ingatlant.

Egy ilyen ingatlan esetében nem feledkezhetünk el a biztonságról sem. A bejáratot automata védőrács, valamint kivonuló-szolgálathoz is bekötött riasztórendszer védi.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)