Ilyen csodás nyaralókat találsz, ha Fonyódon és környékén keresgélsz

Fonyód és térsége a déli part meghatározó része gyönyörű strandokkal, kilátókkal, természeti értékekkel és történelmi nevezetességekkel. Szétnéztünk, milyen nyaralókat kínálnak ezen a partszakaszon és igazi gyöngyszemekre bukkantunk.

Század eleji villa Fonyódon

2005-ben kompletten felújították ezt az 1905-ben épült villát úgy, hogy sikerült megőrizni annak eredeti hangulatát. A villában nappali, konyha, 2 háló egy fürdőszoba kapott helyet, nappalijához és konyhájához is nagy terasz kapcsolódik. Az épület a központ közelében áll, szépen parkosított kert veszi körül.

Igazi luxus Lellén

Balatonlellén áll ez a minden igényt kielégítő, 2012-ben épült, luxus családi ház, melyben beltéri élménymedence, 3 szauna, sókabin, fitneszterem, biliárdszoba, boros pince, házimozi is található. A medence fölött üveglépcsőn juthatunk az előtérbe, amit üvegpadló borít. Az ingatlan 1340 nm-en 8 szobával rendelkezik, napelem rendszerrel és kártyás beléptető rendszerrel is fel van szerelve.

További szép családi házak Fonyód környékéről itt.

Vízparti rönkház, ajándék vitorlással Balatonfenyvesen

Saját stéggel is rendelkezik ez a gyönyörű rönkház Balatonfenyvesen. A kétszintes épület alsó szintjén nappali, étkező, konyha fürdőszoba, emeletén 2 hálószoba, fürdőszoba, erkély található. A teljes bútorzat, egy csónak és egy vitorlás is az ár részét képezi.

Kiadható kis apartmannal Bogláron

Balatonbogláron található ez a 2009-ben épült családi ház, melyben egy amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás lakrész és egy nappali + 1 hálószobás, fürdőszobás, könnyen kiadható lakrész is helyet kapott, ahol a konyhaelőkészítés is megtörtént. Az épület rendkívül igényes kivitelezéssel készült, mennyezetét mindenhol látszógerendák borítják, a házba gyönyörű burkolatokat választottak. A két lakrész egy hangulatos, nagy teraszról nyílik.

Belső kétszintes lakás, nagy erkéllyel Bogláron

Szintén Balatonbogláron, a központban található ez a tetőtér beépítéses lakás, melynek földszintjén nappali-étkező, konyha, fürdőszoba, tetőterében 2 hálószoba, fürdőszoba és egy nagy erkély kapott helyet. Az épület 1999-ben épült, a lakás újszerű állapotban van.

További szép Fonyód környéki nyaralókért kattintson ide.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)