Minőségi új építésű ingatlanok Budapestről és vidékről

Műszaki tartalom és elhelyezkedés, talán a két legfontosabb szempont egy új építésű lakás kiválasztásánál. Ezeket figyelembe véve válogattunk mi is mai válogatásunkhoz új építésű társasházakat Budapestről és vidékről egyaránt. Válogatásunkba a pesti oldal legnépszerűbb kerületeiből, Debrecenből és a Balaton-partról is hoztunk egy-egy ígéretes projektet.

Mai cikkünk első tagja a belvárosban, méghozzá Terézváros frekventált részén, a körúttól egy utcányira épül. A Csengery Társasház lakásai változatos elosztásúak és méretűek, azonban egytől-egyig magas műszaki színvonalon, a modern kor elvárásainak megfelelően készülnek.

A IX. kerületben épülnek a Gama Residence lakásai. A társasház 1-4 szobás lakáskínálatában mindenki megtalálja a számára ideális választást. A lakások ráadásul a modern, igényes kivitelezés mellett okosotthon rendszerrel lesznek felszerelve, ami a kényelem mellett az alacsony rezsit is garantálja. Innen a belváros is néhány perc alatt elérhető, de a közelben van több egyetem, éttermek, üzletek, a Dandár gyógyfürdő, illetve számos bevásárlási lehetősége

A VIII. kerületből hoztuk a következő projektet, amely a főbb közlekedési útvonalakhoz közel, mégis csendes, nyugodt helyen épül. A Magdolna Ház alacsony fenntartási költségű, kényelmes elosztású lakásokat kínál elérhető áron, így ideális fiatalok, párok, családok számára.

A XIII. kerületből is hoztunk egy minőségi projektet, mely a megújult 3-as metró Gyöngyösi utcai megállójától mindössze 5 perc sétára található a Metrodom Madarász 38, ugyanakkor a lakók a csöndes kis utcák nyugalmát is élvezhetik. A lakóparkban összesen 5 épületet adnak át, melyekben praktikus kis lakást vagy akár exkluzív nagy teraszos penthouse jellegű apartmant is vásárolhatunk.

A válogatásunk végére néhány vidéki beruházást is tartogattunk.

Az Új Ispotály Lakópark Debrecen városközpontjától másfél km-re épül. A helyi busz-, villamos- és trolibusz megálló is a közelben található, így a központ rövid idő alatt megközelíthető. Az Új Ispotály Lakópark épületeiben változatos méretű és elrendezésű, erkélyes lakások közül válogathatnak az érdeklődők.

Fonyódi villasoron épülnek az Edison Villa elegáns lakásai, amiket az Ybl-díjas Szendrő Péter tervezett. Az Edison villa lakáskínálatában kisebb és nagyobb lakások is szerepelnek, így állandó otthonnak, vagy kisebb nyaralónak is egyaránt ideális választás. A lakások a legkorszerűbb energetikai és smart megoldásokkal rendelkeznek, így okostelefonról vezérelhető például a hűtés/fűtés, sőt akár a bejárati ajtó nyitása, a redőnyök mozgása, az riasztó vagy a füstérzékelő.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)