Jó, jó, de nem eléggé – szerencsére Óbudán van kivétel

Aki valóban nem éri be a középszerűvel és új lakóhelyet keres, annak nincsen könnyű dolga nálunk, még Óbudán sem feltétlenül. Szerencsére azonban néhány kivitelező kész arra, hogy luxus szívvonalat alkosson és kínáljon. Most Óbuda talán legjobb részén mutatunk egy már felépült villaparkot, ahol befektetésnek sem utolsó egy lakás.

A Budai hegyvidéken lakni egy szép, minőségi, panorámás otthonban mindig is az elit kiváltsága volt. Azaz aki ide költözik rendszerint sokat letett az asztalra, és tudja, a sikerért is meg kell dolgozni. Ám ha már odáig eljut valaki, hogy futja egy prémium otthonra, akkor ritkán elégszik meg a hazai építőiparban még mindig jellemző „jó lesz az úgy is” hozzáállással.

Szerencsére azért most is akad kivétel a kérdéses minőség alól. Ezúttal például egy profi minőségben felépült, már beköltözhető, vagy akár ki is adható villapark lakásait mutatjuk be az igen felkapott Testvérhegy szomszédságában a Táborhegyen, az Erdőalja úton.

Akad aki azt gondolja, hogy a lakóparkoknál nem lehet jobbat alkotni, de ez tévedés. Ott vannak a villaparkok, amelyek még egy-két nagyságrenddel jobb életérzést, minőséget nyújtanak. Itt kis lakásszámú, teljesen új építésű és hipermodern villákról van szó. A felsőbb osztályok lakóhelyéről.

Tehát éppen efféle villaparkot, mindössze két, öt-öt lakásos luxusházat kínál Óbuda talán legjobb, legzöldebb, igazi madárcsicsergős helyszínén az emlegetett Táborhegyen egy profi fejlesztő. Több szuper minőségű otthon van ezen a környéken, ám itt egy kifejezetten exkluzív, valóban nem mindennapi minőségben, elosztásban épülő lakásokról lesz tehát most szó.

Először is: közvetlenül egy természetvédelmi terület mellett épül az EA85, azaz az Erdőalja 85 projekt, ahová közel esik a Bécsi-Vörösvári úti nagy közlekedési csomópont, sőt, közel vannak ide a bevásárlási és szabadidős lehetőségek tucatjai is, mint például a Bécsi úti Tesco, az Óbudai Stop-Shop, az Eurocenter, az Interspar, a Flórián téri központ, az Óbudai Piac. A sétát, a futást, a kinti sprotot kedvelőknek ott az Óbudai Jégcsarnok, a Testvérhegyi rét, az Ilonka utcai játszótér. De van a közelben magánbölcsőde és óvoda, csillagvizsgáló, siklóernyős starthely, és a Hármashatárhegy megannyi séta- és túra-lehetősége és rengeteg látnivalója.

Kivételezettnek érezheti tehát magát aki ilyen környezetben élhet. A luxuslakásokból a lélegzetelállító panorámát nyújtó, óriási teraszajtók valóban a hűha-érzést erősíthetik meg a lakókban vagy épp az elit-bérlőkben. Az nem is meglepő ezek után, hogy itt igen jó a levegő, de Óbuda központja, vagy a Római part, esetleg a Margit sziget sincsen messze.

A lakásokról is ejtsünk szót: nem bezsúfolt szobácskák vannak itt, hanem igen tágas belső terek. Sőt, az erkélyek sem erkélyek, sokkal inkább teraszok, hiszen óriásiak. Tehát a remek panoráma és a jó levegő nem csak egy kis kilépőn élvezhető, hanem e teraszok egyben kiváló napozó- vagy reggeliző, vacsorázó helyeket is adnak. És még ott a kert is, ahonnan szintén élvezhető a környék csendje, nyugalma és nagyon jó levegője. Ez utóbbit az is segíti, hogy itt a jó szélirány okán mindig friss, kellemes a levegő.

További hatalmas előny, ahogy említettük: a házak rövidesen teljesen elkészülnek, nem években, hanem hetekben, napokban mérhetjük a költözés idejét (alábbi képünkön a néhány nappal korábbi állapot).

Maguk a lakások a nappali mellett egy, két vagy akár 3 szobát nyújtanak. A három szintes épületek második emeletén, ahová szintén lift(!) visz fel egy-egy penthouse lakás kapható, egyenként 84-84 négyzetméteren, plusz garázzsal, és egy-egy elképesztő méretű, csaknem 125 négyzetméteres terasszal!
Ne feledjük: intim környezetben helyezkedik el a két nívós épület; mi több: a két-két földszinti lakáshoz saját kertrész tartozik; sőt, még egy közös használatú kert is lesz majd, ahol biztonságban tudhatjuk a kisebbeket.

Az otthonok kialakítása elképesztő mértékben személyre szabható: bármi beépíthető, tehát a belső tervek a vevők, vagy a kiadásra gondoló befektetők igényeinek megfelelően módosíthatók. Az épület hűtése/fűtése, melegvíz ellátása hőszivattyús rendszerrel működik, a hőleadást (és nyáron a hűtést) pedig padlófűtés, mennyezeti- és falfűtés kombinációja oldja meg. Minden ingatlanhoz parkolóhelyek vásárolhatók az 5 beállós teremgarázsban.

A cikk megjelenését az EA85 villapark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Vajon kik lehettek azok, akik orosz pénzért igyekeztek megfúrni Ukrajna uniós támogatását?

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Komoly vádakkal gyanúsítják. Vajon ilyen határozottan fognak eljárni a Magyar Péter által felvetett ügyekben is?

© 2024 (v2.202102)