Gyönyörű otthonok akár kerttel is, a XIII. kerületből

A XIII. kerület az elmúlt években igazi sztárkerületté vált. Nemcsak a közlekedése kiváló, de a Váci úti irodafolyosó megépülésével és a számtalan újonnan épült lakóparknak köszönhetően, az egész kerület teljesen megújult, egy olyan részévé vált Budapestnek, ahol minden fontos szolgáltatás és a Margit-szigetnek köszönhetően egy hatalmas összefüggő zöldfelület is található.

Ami igazi meglepetés, hogy az itt található lakások között sok erkélyes, nagy teraszos, elvétve kertkapcsolatos lakás, sőt még 1-2 kerttel rendelkező családi ház is található. Mutatjuk a legszebbeket!

Szépen felújított ikerház Angyalföldön

Nemrég újították fel ezt az ikerházat, melynek egyik fele most a Váci út közelében eladó. A tetőtér beépítéses ingatlan alsó szintjén amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, egy kádas fürdőszoba, felső szintjén egy hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet. Tetőtéri szintje terasszal is rendelkezik, udvarán egy autó számára garázs található.

Szép kis lakás nagy terasszal, a Petneházy utcában

Angyalföldön, a Petneházy utca egyik társasházának 4. emeletén található ez a kétszobás, nagy teraszos lakás. Az épület 2006-ban épült, a társasházat és a lakást is folyamatosan karban tartották. A nappaliból és a hálószobából is kiléphetünk a 12 nm-es teraszra, ami a csendes belső udvarra néz.

További szép lakások a XIII. kerületből, itt.

Hirdetés

Álomszép lakás Vizafogón

Vizafogó lakótelepen, egy 1974-ben épült, 9 emeletes, téglaépítésű társasház 4. emeletén helyezkedi el ez a nappali + 1 hálós, tavaly gyönyörűen felújított lakás. A társasház mögött egy közös kert található, a lakás erkélyes, vételára a teljes berendezést tartalmazza.

Frissen felújított ikerfél a Váci út közelében

Angyalföldön, a Váci út közelében, egy csendes zsákutcában áll ez a kétszintes, nappali + 2 hálós ikerfél, melyet nemrég újítottak fel. A ház az ikerszomszédtól teljesen elszeparált, és mivel sarokra épült, külön bejárattal és kertrésszel rendelkezik. Alsó szintjén L-alakú étkező-konyhájához szinteltolással kapcsolódik a nappali, egy kádas fürdőszoba és egy mosdó található még ezen a szinten, beépített tetőterében két hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba található, a nagyobbik hálószobából nagy terasz nyílik.

Kertkapcsolatos lakás közel a Duna-parthoz

A Duna-part, a Dózsa György úti metrómegálló, a RaM Colosseum közelében található ez a kertkapcsolatos, másfél szobás lakás. A lakást csak a Duna-parti sétány választja el a Dunától, szép, újszerű állapotban van, terasza igény szerint beépíthető.

További XIII. kerületi házakat találhat oldalunkon, itt.

© 2021 (v150.202005)