Exkluzív otthon frekventált helyen, a saját ízlésünkre szabva

Az új építésű lakások általában nagyon jó elhelyezkedésűek, de az már ritkán mondható el róluk, hogy kiemelkedő minőségben, exkluzív kivitelben készülnének, arról, hogy mindezt még a saját ízlésünkre is szabják, pedig már ne is álmodjunk. Vagy mégis? Ma egy különleges lehetőséget hozunk Erzsébetvárosból.

A VII. kerület, Erzsébetváros egyes részei mind-mind más arcukat mutatják, az itt ingatlant keresőknek. A bulinegyedben inkább befektetési céllal vásárol bárki, minthogy ide költözzön, míg Ligetvárosba akár a családosok is szívesen költöznek a közeli zöld terület miatt. A kettő között, a körút és a Rottenbiller utca közötti területen pedig szívesen vásárolnak lakást azok, akiknek fontos a belváros közelsége, mégsem szeretnének közvetlenül a bulinegyedben lakni.

Ennek a területnek az előnye, hogy míg itt is érdemes befektetés céljára ingatlant vásárolni, addig itt már az is megtalálhatja számításait, aki saját célra venne lakást, a körút közvetlen közelében található utcák pedig mindkettőre a legideálisabbak. Itt, a körúttól két utcányira, a Csengery utcában épül a Csengery Palace projekt, ami exkluzív kivitelű lakásokat kínál a legmagasabb minőségű anyagokból.

 

A Csengery Palace lakásai változatos méretűek és elrendezésűek, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, ráadásul ez egy most, frissen indult fejlesztés, ahol még a beépítendő anyagokat is kiválaszthatjuk és esetleges műszaki módosításokra is lehetőség van, azaz új luxus otthonunkat teljesen ránk szabja a projekt beruházója.

A 7 szintes, 84 lakásos projekt tervezésénél törekedtek arra, hogy az épület mind külső megjelenésében, mind felszereltségében, mind a felhasznált anyagok tekintetében a legmagasabb minőséget képviselje, így például első osztályú hő- és hangszigetelés biztosítja majd az energiatakarékosságot, és a nyugodt otthoni pihenést.

A projekt közelében minden fontos szolgáltatás, üzletek, iskola, posta, bankfiók megtalálható, a 4-es, 6-os villamosok megállója mindössze néhány perc, de nincs messze a Blaha Lujza téri metrómegálló sem.

A projekt minőségére pedig garancia a fejlesztő több, mint 20 éves tapasztalata, és az a több, mint 1500 lakás, amit az évek során felépítettek és átadtak vevőiknek.

A cikk megjelenését a Csengery Palace lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Az Együtt volt politikusa Kovács Alex Gáborral a Tiéd a Belváros jelöltjével szemben győzedelmeskedett az V. kerületi előválasztáson.

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

A Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter által jegyzett versenyképességi stratégia nagyon eltérő részletezettségű és konkretizáltsági szintű.

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

© 2024 (v2.202102)