Befektetést keresel? Kiemelkedő hozam ezzel a pécsi ingatlannal!

Nem mindennapi ajánlatot hoztunk ma a befektetést keresőknek, méghozzá Pécsről az egyik legnépszerűbb egyetemvárosból, ahol szeptembertől közel 5000 új hallgató kezdi meg tanulmányait. Ez pedig egyúttal azt is jelenti, hogy hatalmas kereslet van már most a kiadó lakásokra, mind a külföldi, mind a magyar diákok körében. Ha valaki most a fővárosban venne befektetés céljából lakást, annak érdemes szétnéznie Pécsett, itt ugyanis most 3 kiadható lakást kaphat egy budapesti lakás árából.

A város egyik legjobb és legkeresettebb részén, Pécsi Megyei Rendőrkapitányság és a BAT Dohánygyár és ami ennél is fontosabb az Egyetem szomszédságában található az alábbi ingatlan, mely három külön bejárattal rendelkező apartmanból áll. Innen pár perc séta a belváros és az Árkád bevásárlóközpont, valamint számos buszjárat közlekedik errefelé, így közlekedés szempontjából is kiemelt környéknek számít.

Az alábbi ingatlant egy tapasztalt mérnökiroda tervezte és valósította meg saját beruházásként, így itt már a felújítási költségekkel sem kell számolni, ráadásul biztosak lehetünk benne, hogy értékálló, minőségi ingatlanról van szó. A három apartman kiadásával sem kell már vesződnie az új tulajdonosnak, hiszen már most mindegyik ki van adva, a kisebb apartman 350, míg a nagyobbak 400-400 euróért havonta. A bérleti szerződések tükrében igen magas hozamra tehet szert az új tulajdonos, hiszen ezeket a számokat figyelembe véve könnyen kiszámolható az éves 9%-os éves megtérülés, ami kiemelkedő a piacon.

További fotókért kattints a képre!

A három apartman nem csak külön bejárattal, hanem önálló elektromos almérővel és vízórával rendelkezik, ezért egymástól függetlenül kiadható vagy más más célból üzemeltethető. A lakások mindegyikét igényes, egyedileg tervezett és gyártott bútorokkal rendezték be és minden más a lakásba kerülő elem kiválasztásánál is a minőség volt a fókuszban. Mindhárom apartman új nyílászárókkal, prémium minőségű szaniterekkel, illetve vadonatúj gépekkel van felszerelve. A konyhákban az egyedi dizájnnal rendelkező bútorokon túl sütő, főzőlap, hűtő, illetve páraelszívó is beépítésre került.

További fotókért kattints a képre!

A lakások egyik nagy előnye a távolról is vezérelhető fűtésrendszer mely nem csak kényelmet biztosít, hanem a fenntartási költségeket is mérsékli.

 

Hirdetés

 

Továbbá olyan extrák emelik az ingatlan színvonalát, mint fürdőszobákba épített rádió, az álmennyezetbe beépített hangrendszer és a központi elszívó berendezés. Emellett telefonról is vezérelhető riasztórendszer gondoskodik a biztonságról, mely a rendőrséghez is be van kötve.

További fotókért kattints a képre!

Sokakban felmerülhet a kérdése, hogy ilyen jól jövedelmező befektetési lehetőség esetében miért válik meg a tulajdonos az ingatlantól? Ahogy korábban is említettem, a három apartman egy mérnökiroda saját beruházása,  a bérbeadás azonban nem a cég profilja, az értékesítésből befolyt összeget hasonló ingatlanfejlesztésekbe hasznosítaná.

 

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült. 

© 2021 (v150.202005)