Irány a Balaton – íme egy idén elkészülő luxusház!

Vár a Balaton – milyen jó lenne jövő tavasszal már egy saját, balatoni luxus-lakásba visszavonulni, amelynek nagy terasza, a háznak pedig zárt, intim kertje van? Vagy éppen megcsípni egy kertkapcsolatos lakást!? Egy vadonatúj,  ez év végéig elkészülő ház lakásait mutatjuk most be.

A Balaton mellett járva ezúttal a méltán népszerű Balatonföldvárra látogatunk el, amely – hasonlóan számos más, Balaton mellett lévő településhez – továbbra is igazi „menedéket” kínál a nívós városi élethez hozzászokott tehetőseknek. Különösen, ha azok szívesen kiszakadnának egy home office-szal sújtott nagyváros szomorú valóságából – és hát ki ne tenné ezt akár már jövő tavasszal, amikor még nem tudjuk mi minden várhat ránk…

Jól tudjuk, hogy igazi presztízst is jelent egyúttal egy új nyaraló a Balaton partján, az pedig, hogy fél éven belül beköltözhető, még nagyobb előnyt jelent az ajánlatok közt!

Amit most találtunk az valójában a szokásos balatoni mini-apartmanoknál jóval tágasabb, színvonalasabb érzést nyújt. Itt, e Balatonföldváron fellelt új építésű luxusház zárt kertjében ráadásképp még egy tágas úszómedence is várja a beköltözőket!

 

Hirdetés

 

Ez a lakóház nem csak a központhoz, de Földvár egyik parti „látványosságához” a Kvassay sétányhoz is közel helyezkedik el. Balatonföldvár ráadásul nyugodt, mégsem eldugott hely, például a siófoki Tesco áruház mindössze 12 percnyi autóútra van ide!

Azaz a Siófoktól egy ugrásnyira található, mégis csendesebb Balatonföldváron, a déli part egyik legrégebbi fürdőhelyén, gyönyörű platánfákkal szegélyezett, már említett két kilométeres Kvassay sétány közvetlen közelében van ez az egyedi kivitelezésű lakásokat kínáló új építésű, fél év múlva elkészülő társasház.

Az év végén esedékes költözhetőség mellett nagy előny, hogy itt változatosak az alaprajzok, nemcsak kisebb 40-50 négyzetméteres egy és kétszobás lakások akadnak, hanem olyanok is vannak, melyek nagyobbak. Azaz több gyermekes családoknak is elegendő helyet kínálnak. A magasabb emeleti lakásokból ráadásként szép a kilátás a környékre, a földszinti lakásokhoz pedig kertrész is tartozik!

E társasház lakásaihoz hatalmas méretű, a kisebb otthonoknál is jellemzően 10-13 négyzetméteres teraszokat terveztek, miközben a hatalmas parkosított kert és kültéri medence igazi luxus-társasházzá avatja ezt az ingatlant.

A most készülő házban a magas színvonalú, modern, energiatakarékos hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszer, valamint igényes épületgépészet teszi teljessé a lakók kényelmét. A lakások mellé a pinceszinten vagy kertben megvásárolható garázshelyek és tárolók tovább növelik a ház, a befektetés értékét.

A cikk a luxus szintű, tóparthoz közeli balatonföldvári lakóház értékesítőjének támogatásával készült.

© 2021 (v2.202102)