Vidéki romantika – Balaton-felvidék

A Balaton-felvidék vitán felül az ország egyik legszebb része, nem véletlen, hogy olyan nagy népszerűségnek örvend mind a kirándulók, mind a balatoni nyaralót, lakhatást keresők körében. Ezúttal erre a romantikus vidékre látogattunk el, hogy megmutassuk a legszebb eladó családi házakat!

Egyre többen választják egy partmenti üdülőtelepülés helyett az északi part mögött meghúzódó medence valamelyik idilli kis falvát, nyaralóvásárlás céljából. Azt ma már nem állíthatjuk, hogy errefelé olcsóbban is lehet ingatlanokhoz jutni, hiszen a népszerűség az ingatlanárak növekedését is meghozta ennek a mediterrán hangulatú vidéknek. Az azonban biztos, hogy páratlan szépségű környezetet, nyugalmat és gyönyörű ingatlanokat is találunk errefelé, melyek stílusa tökéletesen passzol a Balaton-felvidék romantikus hangulatához. Mai cikkünkben erről a vidékről válogattunk szebbnél szebb ingatlanokat, többféle árkategóriából!

Az első családi ház Dörgicsén, a Halom-hegyen található, innen pedig gyönyörű panoráma nyílik a 4 km-re fekvő Balatonra. A 130 négyzetméteres családi házban 4+2 félszoba található, a tágas udvarban pedig rengeteg gyümölcsfa, virágoskert és egy 6 méter átmérőjű medence várja az új lakókat.

 

Vászolyról is hoztunk egy gyönyörű, minden igényt kielégítő, panorámás családi házat. Az ingatlan nappalival, 5 szobával, valamint 3 fürdőszobával rendelkezik.

Hirdetés

A telken egy boltíves pince, illetve egy kemencével, sparhelttel felszerelt kiülő is helyet kapott.

Balatonhenyéről, a Káli medence egyik leggyönyörűbb, dinamikusan fejlődő falvából hoztuk válogatásunk következő tagját. A 140 négyzetméteres családi házban 3+1 félszoba kapott helyet, melyet különleges építészeti megoldások tesznek egyedivé. A házat körülvevő kert pedig gyönyörűen parkosított.

Végül egy Zánkához közeli faluból, Tagyonból is mutatunk egy kúria jellegű családi házat. A 200 négyzetméteres ingatlan földszintjén egylégterű konyha-étkező-nappali helyiség, egy hálószoba, fürdőszoba és kamra található, a megemelt tetőtérben pedig 3 szoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A családi házhoz hangulatos veranda, illetve terasz kapcsolódik.

© 2021 (v150.202005)