Elbűvölő vízpart közeli kis nyaralók 15 millió alatt!

Nem csak a Balatonon érdemes nyaralót venni, rengeteg olyan hely van az országba, ahol megfizethető áron, bőven 15 millió alatt vehetünk bájos kis vízpart közeli nyaralókat, ráadásul olyan helyen, ahol nincs tömeg, de a nyugalom és a kikapcsolódás garantált.

Olyan vízpart közeli helyeket kerestünk az ország minden részéről, ahol 15 millió forint alatt is vásárolhatunk kedves kis nyaralókat, ahova hétvégente vagy a szünidőben elmehet a család pihenni.

Válogatásunk első nyaralóját Szigetszentmiklósról hoztuk. Csodálatos környezetben, a bányató partján fekvő hangulatos kis ház, tökéletes választás a horgászat szerelmeseinek. A 101 négyzetméteres telekhez saját stég is tartozik, és egy kis tégla épület, ami igény szerint akár tovább bővíthető.

Az alábbi kis nyaraló Tiszörs-fürdőn található, egy hangulatos Tiszató közeli településen, ahol egy termálfürdő is található, a háztól mindössze 500 méterre. Az 1+2 félszobás nyaralót felújították, tágas terasszal és szépen karban tartott, gyümölcsfákkal teli kerttel rendelkezik.

 

A Tiszató másik oldaláról, Tiszanánáról is hoztunk egy megfizethető nyaralót. A ház 2+1 félszobás, parkosított udvarában kerti kemence is helyet kapott.

Válogatásunk következő tagját a Duna-partról hoztuk, méghozzá a festői Dunalmásról.

Hirdetés

Az alábbi nyaraló tetőtérbeépítéssel és szuterénnel épült, 2 szobás, összesen 60 négyzetméteres és 710 négyzetméteres telek tartozik hozzá.

Végül Mohácsról is hoztunk egy bájos nyaralót, melynek teraszáról csodás dunai panoráma tárul elénk. A 65 négyzetméteres téliesített nyaraló 1+1 fél szobával rendelkezik. A kertben egy hangulatos kis pavilon is helyet kapott, ami tökéletes helyszín családi/ baráti összejöveteleknek.

Ha érdekelnek további megfizhetető nyaralók kattints és nézz szét kínálatunkban!

© 2021 (v150.202005)