Elbűvölő vízpart közeli kis nyaralók 15 millió alatt!

Nem csak a Balatonon érdemes nyaralót venni, rengeteg olyan hely van az országba, ahol megfizethető áron, bőven 15 millió alatt vehetünk bájos kis vízpart közeli nyaralókat, ráadásul olyan helyen, ahol nincs tömeg, de a nyugalom és a kikapcsolódás garantált.

Olyan vízpart közeli helyeket kerestünk az ország minden részéről, ahol 15 millió forint alatt is vásárolhatunk kedves kis nyaralókat, ahova hétvégente vagy a szünidőben elmehet a család pihenni.

Válogatásunk első nyaralóját Szigetszentmiklósról hoztuk. Csodálatos környezetben, a bányató partján fekvő hangulatos kis ház, tökéletes választás a horgászat szerelmeseinek. A 101 négyzetméteres telekhez saját stég is tartozik, és egy kis tégla épület, ami igény szerint akár tovább bővíthető.

Az alábbi kis nyaraló Tiszörs-fürdőn található, egy hangulatos Tiszató közeli településen, ahol egy termálfürdő is található, a háztól mindössze 500 méterre. Az 1+2 félszobás nyaralót felújították, tágas terasszal és szépen karban tartott, gyümölcsfákkal teli kerttel rendelkezik.

 

A Tiszató másik oldaláról, Tiszanánáról is hoztunk egy megfizethető nyaralót. A ház 2+1 félszobás, parkosított udvarában kerti kemence is helyet kapott.

Válogatásunk következő tagját a Duna-partról hoztuk, méghozzá a festői Dunalmásról.

Az alábbi nyaraló tetőtérbeépítéssel és szuterénnel épült, 2 szobás, összesen 60 négyzetméteres és 710 négyzetméteres telek tartozik hozzá.

Végül Mohácsról is hoztunk egy bájos nyaralót, melynek teraszáról csodás dunai panoráma tárul elénk. A 65 négyzetméteres téliesített nyaraló 1+1 fél szobával rendelkezik. A kertben egy hangulatos kis pavilon is helyet kapott, ami tökéletes helyszín családi/ baráti összejöveteleknek.

Ha érdekelnek további megfizhetető nyaralók kattints és nézz szét kínálatunkban!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Az ingatlan.com és a money.hu közös elemzése.

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) reálkereset 9,9 százalékkal nőtt a fogyasztói árak előző év azonos időszakához mért, 3,7 százalékos növekedése mellett. 

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

A miniszterelnök Lantos Csaba energiaügyi miniszterrel befizetteti a gáz- és villanyszámlát.

Lázár János tett róla, hogy titokban maradjanak a NER építkezéseinek részletei

Lázár János tett róla, hogy titokban maradjanak a NER építkezéseinek részletei

Eltüntethető lesz az eddigi kötelező tájékoztatási felület az építési hatóságnál.

© 2024 (v2.202102)