Panoráma, luxus, hegyi miliő Farkasrét és Farkasvölgy határán

Ezúttal a budai dombok talán legszebb részéről Sasad (XI. kerület) és Farkasvölgy (XII. kerület) határáról hoztunk egy több szempontból is kimagasló beruházást. A Sasadi út végén új építésű, hipermodern luxusvilla készült el, melyre ráadásul nemhogy éveket, de még hónapokat sem kell várni. Érdemes sietni, már csak két lakás elérhető!

Budán keresgélve akár saját otthonról, akár befektetésről van szó, érdemes nagyon is szem előtt tartani Sasad észak-nyugati csücskét; ezt a kiemelkedő környéket. Miért? Mert hiszen errefelé – gyakorlatilag két utcányira XII. kerületi Farkasvölgy és Farkasrét kerületrészektől – az igen borsos árú XII. kerületnél érezhetően kedvezőbb árfekvésben találunk minőségi, pontosabban valóban luxus szintű és kivitelezésű, akár vadonatúj ingatlanokat. Miközben az elegáns budai hangulatról, a kellemes “hegyi” levegőről és a kedvező infrastrukturális feltételekről itt sem kell lemondanunk; sőt….

Éppen ilyen modern, exkluzív kivitelezésű társaház kínál errefelé egyedülálló lehetőséget a minőségi életstílus kedvelőinek. A Sasadi 176 társasházban már csak két lakás elérhető, melyekből természetszerűleg gyönyörű panoráma tárul a környékre.

 

 

Az egyik szabad lakás egy emeleti óriási tetőterasszal és privát jakuzzis terasszal rendelkező penthouse, a másik pedig egy földszinti, kertkapcsolatos nappali+3 szobás tágas otthon. Az épület alatt teremgarázs és tárolóhelyiségek találhatók, innen lifttel közelíthetők meg a lakások.

Az exkluzív kialakítás mellett a lakások műszaki tartalma sem elhanyagolható, e tekintetben is jóval többet kapnak a leendő lakók mint a megszokott. A lakások mindegyike energiatakarékos hőszivattyús rendszerrel van felszerelve mely egyaránt gondoskodik a hűtésről és a fűtésről. Ez nem csak kényelmes, de energiatakarékosság szempontjából is nagyon kedvező megoldás. A lakások prémium kategóriás burkolatokkal és szaniterekkel kerülnek átadásra, melyhez igényes gépészeti megoldások társulnak.

A Sasadi 176 villaépületének udvara parkosítva, automata öntözőrendszerrel felszerelve várja a lakókat. A hangulatos budai kert, tökéletes lehetőséget kínál az otthoni kikapcsolódásra.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)