Aranyélet – vár az Aranyhegy

Sikeres vállalkozók, menedzserek, cégvezetők, élsportolók laknak erre – egyszóval a mai magyar elit egyik kedvenc lakóhelye lett az utóbbi években a III. kerületi Aranyhegy. Errefelé mutatunk most egy szinte új luxusházat, egy igazi csemegét.

Egy darabka „vidék” de Budapesten belül, Óbuda egyik legzöldebb, jó levegővel, szép kilátással csábító domboldalában, mindössze negyedórányira az Árpád hídtól, Óbuda központjától.
Aki régebben járt erre, a Csillaghegyi Strandfürdő környékén, az megdöbbenve tapasztalhatja, hogy szinte kizárólag új építésekkel van tele az Aranyhegy, amelyet a helyiek csak Óbuda új „Rózsadombjaként” emlegetnek, új vagy újszerű luxusvillák érik itt egymást.

Errefelé nézelődve bukkantunk rá egy mindössze 4 évvel ezelőtt épített, minden födi jóval felszerelt luxus ikerházra. A hipermodern, minimalista, a megrendelő saját gondossága, felügyelete mellett felépített ikerház igen tágas, panorámás kilátást nyújt, és kertje, garázsa, és minden szeglete a nívós, luxus színvonalat képviseli.

Ebben az aszfaltos utcában – és másfelé a hegyen – alig van eladó ingatlan, így még a tehetős családok is szerencsésnek érezhetik magukat, ha egy ilyen különlegességre bukkannak.

A ház újszerűsége azért is előny, mert nem kell akár éveket is várni a befejezésre, továbbá, mint említettük a jelenlegi tulajdonos a teljes kivitelezést szakértő szemmel követte nyomon. Így olyan extrák is be vannak építve, mint a hangszigetelés. Egészen pontosan az ikerszomszéd és az ő találkozó 30+30 centis főfalai között még hanggátló szigetelés is van.

 

Hirdetés

 
Vagy ott van a kerti 7,5 méterszer 3,6 méteres épített medence, igényes burkolattal. Továbbá a távolról vezérelhető okosotthon rendszer, amely a redőnyöket, a kapukat is képes vezérelni, vagy éppen a kertet is felügyelő infrarácsos(!) riasztórendszer és a kamerarendszer jelei is foghatók.

A telken nem csak kis gyerekjátszótér, de plusz két gépkocsi beállás is lehetséges, mégpedig a két állásos mélygarázs mellett (a környéken a legtöbb ház mélygarázsa csak egy állásos). Ezen felül négy gépkocsinak van vendégparkoló a ház előtt.

A lakótér két szintes, mindenütt a tágasság, a levegősség, a természetes fények áradata jellemzi a lakást. Lent egy igen tágas előtér, lépcsőház, egy amerikai konyhás étkező és nappali, vendégszoba, vendégfürdőszoba, mosókonyha, kamra, valamint két kellemes terasz is kapcsolódik a szinthez. Az emeleten három szoba, egy kádas és tusolós fürdőszoba, továbbá egy igen tágas emeleti terasz került kialakításra, amelyen kinyitható árnyékoló kapott helyet.

Ezen a színvonalon természetesen a kert nagyon szépen parkosított, az emíltett kellemes medencével, továbbá csobogóval, öntözőberendezéssel, kerti tárolóval, és sok-sok virággal.

Aki pedig a részletekre is kíváncsi, annak – az említetteken felül – álljon itt egy csomó műszaki csemege. Így például mindenütt 3 rétegű, minőségi nyílászárók vannak, a burkolatok minőségiek, erősen kopásállók, és az építésnél tartalékot is tettek el belőlük.
A kondenzációs kazán mellett természetesen az épület klímával ellátott. Van központi porszívó is, a kaputelefon tudja rögzíteni az élőképet. A ház teljes gépészete (beleértve a redőnyöket, a hangrendszert, a fűtést is) távolról, a világ bármely pontjáról vezérelhető egy okostelefonnal. A fűtött garázsbeállót olyan szenzorokkal látták el, ami csak akkor kapcsol be, ha tényleg fagyveszély van.

És ahogyan már a bevezetőben szó volt róla: a közlekedés is jó. A felújított Óbuda, Aranyvölgy vasútállomás és több buszjárat, valamint a Római part is közel esik ide. Mivel a környék rengeteget fejlődött, így óvodák és iskolák is elérhetők, valamint számtalan nagyobb bevásárlóközpont, élelmiszer diszkontlánc van erre, és az bécsi úti Eurocenter sincs ide messze.
Aki szabadidő is számos módon eltölthető: séta, túra, kocogás, bringázás, vagy kirándulás a környező erdőkben, siklóernyőzés a Hármashatár-hegyen, vagy éppen csak a közeli, pazar módon felújított kiépített Mészkő park is elérhető pár utcányira. Itt játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató is van itt.

A cikk az ingatlant értékesítő magánszemély támogatásával készült.

© 2021 (v150.202005)