Találd meg szép otthonodat Nagytarcsán!

Az utóbbi időben még többen választották az agglomerációt, már nemcsak a kedvezőbb árak miatt, hanem azért is, hogy egy budapesti lakás árán, kertes otthonuk lehessen a főváros közvetlen közelében. Az egyik legnépszerűbb település pedig Nagytarcsa, ahonnan az M0-on könnyen megközelíthető Budapest. Mutatjuk, milyen kertes házakat lehet kapni egy fővárosi lakás áráért Nagytarcsán.

Lakóparki otthon álomkonyhával

Nagytarcsa egyik közkedvelt lakóparkjában található ez a sorházi lakás, mely kiváló elosztással rendelkezik. Alsó szintjén amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdő és mosdó, beépített tetőterében 4 hálószoba és fürdőszoba kapott helyet. Fűtését kombi cirkó kazán biztosítja, nappalijában egy kandalló is helyet kapott. Klíma előkészítés megtörtént, tömörfa konyhabútora a beépített gépekkel együtt a vételár részét képezi.

Nagycsaládosoknak Öregszőlő új építésű részén

2017-ben épült ez a nappali + 5 fél szobás családi ház, mely Öregszőlő új építésű részén áll. Az ingatlan ideális nagycsaládosoknak, benne a szülői háló külön gardróbot és fürdőszobát kapott, a többi hálószobához tartozik egy külön fürdő, külön mosdó, és háztartási helyiség is helyet kapott a házban. A nappaliból nyíló teraszról, a gyerekek kedvenc játszóhelye, az egész udvar belátható.

Új ház akár berendezéssel is, az M0-ás közelében

Hirdetés

2019-ben készült el ez a nappali + 2 hálós családi ház, mely az M0-ás közelében található. Az újszerű állapotban lévő ház fűtését hőszivattyús kazán biztosítja, a konyhabútor a vételár részét képezi, a többi bútor külön megegyezés alapján megvásárolható.

Belső kétszintes lakás Petőfi telepen

Petőfi telepen, a buszmegálló közelében, egy 2012-ben épült társasház 3. emeletén helyezkedik el ez a belső kétszintes, tetőtér beépítéses lakás. Az ingatlan alsó szintjén amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, felső szintjén 3 hálószoba kapott helyet, az itt található fürdőszoba még befejezésre vár. A lakás nagyobb családnak is ideális, emeleti részéből lehetőség van padlásfeljáró építése, így további 10-12 nm tárolásra alkalmas padlástér nyerhető.

Kétgenerációs ház a Füzesliget lakóparkban

A Füzesliget lakópark legfrekventáltabb utcájában áll ez a kétgenerációs, mediterrán ház, melyben két külön lakrészt alakítottak ki, melyeket egy folyosó köt össze. A kisebbik lakrész az épület földszintjén helyezkedik el, amerikai konyhás nappalival és egy hálószobával rendelkezik. A nagyobbik lakrész két szintet foglal el, amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, mindkét szinten fürdőszobával, gardróbbal és háztartási helyiséggel várja új lakóit. Mindkét lakrészhez tartozik külön terasz is.

További házakat  találhat Nagytarcsán, oldalunkon, itt.

© 2021 (v150.202005)