Gyönyörű kertes házakra bukkantunk Pécelen

Pécel Budapesttel közvetlenül határos, és igen kedvelt településnek számít az agglomerációban, különösen, hogy az M0-áson könnyen megközelíthető a főváros, és a Budapest-Hatvan vasútvonal is keresztül halad a városon. Mivel a település népszerű a Budapestről kiköltözők körében, sok szép ház épült az elmúlt években Pécelen, ezek közül válogattuk ki most a legszebbeket.

Kétgenerációs ház a belváros szívében

Két szinten, két külön lakrésszel rendelkezik ez a családi ház, melynek alsó szintje akár vállalkozás céljára is kitűnő lehet, illetve mivel egybenyitható a felső szinttel, így nagycsaládosoknak is ideális. Az alsó szinten konyha, étkező, fürdő és 2 nagy szoba található. A felső szinten, minőségi beépített gépekkel felszerelt, cseresznyefa konyhabútorral rendelkező konyha, 3 szoba, étkező, pezsgőfürdős sarokkáddal és külön masszázszuhannyal felszerelt fürdőszoba, valamint 2 terasz kapott helyet. Az udvaron kerti faház, sütögető, kerti tó található, a kert végében patakparttal.

Panorámás ház Apácadombon

2016-ban épült ez az újszerű családi ház, mely Pécel népszerű részén, Apácadombon található. A nappali + 4 szobás családi ház gyönyörű panorámával, teraszokkal, parkosított kerttel, kerti tóval rendelkezik.

További szép, péceli házakat találhat oldalunkon, itt.

Tájvédelmi körzet mellett, egy ősfás telken

A város szélén, a Gödöllői Dombvidék Tájvédelmi körzet szomszédságában, egy ősfás, panorámás telken áll ez a 2005-ben épült ház. Az ingatlan nappali + 5 szobával, 2 fürdőszobával rendelkezik, a kert hátsó kiskapuja közvetlenül az erdőbe nyílik.

Borospincével Csatáridűlőn

Örökpanorámás terasszal is rendelkezik ez a néhány éve épült, mediterrán ház, mely nappali + 3 szobával, 2 fürdőszobával várja új lakóit. Az ingatlan vállalkozáshoz is ideális, 2 autó számára szerelőaknás garázzsal rendelkezik. Udvarán címeres téglával kirakott pince, fedett kerti sütögető található.

Dupla belmagasságú nappalival, Csatáridűlőn

Szintén Csatáridűlőn helyezkedik el ez a tágas ikerfél, melynek kertjében egy elektromos fűtéssel rendelkező, barkácsolásra alkalmas faház is található. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és 3 hálószobával, valamint terasszal rendelkezik, minden helyisége tágas, kényelmes, nappalija dupla belmagassággal rendelkezik.

Ha inkább lakást keresne Pécelen, kattintson ide.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)