Budapest legszínesebb kerülete: Zugló

A főváros kerületei közül egyértelműen a XIV. kerület, Zugló mutatja a legváltozatosabb, legszínesebb képet.Közel fekszik a belvároshoz, így itt is találunk belvárosias jellegű részeket, ugyanakkor ez a legzöldebb pesti kerület, ahol családi házas, kertvárosias övezetekre is bukkanhatunk, de természetesen vannak a kerületnek lakótelepei és újonnan épült lakóparkjai is. Szétnéztünk Zugló eladó lakásai, családi házai közt és közülük gyűjtöttük össze ma a legszebb ingatlanokat.

Panorámás polgári lakás Törökőrön

Törökőrön, egy liftes társasház 4. emeletén helyezkedik el ez a napfényes, 2 szobás lakás, melynek nagyobbik szobája 26 nm-es, két ablakos, így akár két kisebb szobára is osztható. Az ingatlan 5 éve esett át teljes felújításon, ekkor a vezetékeket is kicserélték és esztétikai felújítás is történt.

Szépen felújított panellakás az Ond vezér útján

Rákosfalván, az Ond vezér útján, az Örs vezér tere közelében, egy panelház 6. emeletén található ez a másfél szobás lakás. Az ingatlant négy éve újították fel teljeskörűen, a ház panelprogramos, a lakás két szobája külön nyílik.

 

Galériás garzon Törökőrön

Hirdetés

Törökőrön, a 2-es metró, troli- és buszmegállók közelében található ez a 2018-ban felújított garzonlakás. A 32 nm-es lakásban a 3,7 méteres belmagasságot kihasználva kialakítottak egy galériát, melynek lépcsője világítást is kapott, ezen kívül a lakás komplett felújításon esett át.

 

Nagy terasszal a Paskál fürdő közelében

Alsórákoson, zöldövezetben, a Paskál fürdő közelében, egy 7 lakásos társasház földszintjén helyezkedik el ez a kompletten felújított lakás. A 2016-ban történt felújítás érintette az összes vezeték cseréjét, a fűtés korszerűsítést a burkolatok és a konyhabútor cseréjét. Az 1+2 fél szobás lakás 15 nm-es terasszal rendelkezik, családoknak ideális.

Kétgenerációs családi ház a Mogyoródi úton

Alsórákoson, a Mogyoródi úton áll ez a szépen felújított, kétgenerációs családi ház. Az ingatlan földszintjén egy 2 és fél szobás lakás található csaknem 20 nm-es terasszal. Az épület első és második emeletén egy belső kétszintes, nappali + 3 szobás lakás kapott helyet, 22 és 2,5 nm-es teraszokkal. Ez a lakás a tetőtér beépítésével tovább bővíthető. A ház társasházi alapító okirattal rendelkezik, a két lakás külön helyrajzi számon van, így külön is hasznosítható.

További szép zuglói ingatlanokat találhat oldalunkon, itt.


© 2021 (v2.202102)