Álomnyaralók Balatonfüred és Tihany környékéről

Balatonfüred az északi part legnagyobb, legnyüzsgőbb települése, míg a mellette fekvő Tihany igazi kis ékszerdoboz. Környékükön sok kisebb-nagyobb település található remek strandokkal, borospincékkel és egy kicsit már Balaton-felvidéki hangulattal. Mai cikkünkben erről a gyönyörű tájról gyűjtöttük össze a legszebb nyaralókat.

Lélegzetelállító panoráma a város tetején, Füreden

Balatonfüred tetején áll ez a hatalmas luxusvilla, mely elvehetetlen 180 fokos balatoni panorámával rendelkezik. Az ingatlanhoz több panorámás terasz is tartozik, melyeknek egyikén medence is található. A luxusvilla wellness részleggel is rendelkezik.

Borospincével Balatonszepezden

Balatonszepezden, a központtól és a Balaton-parttól 5-10 perc sétára található ez a tájba illeszkedő ház, mely alatt borospince is található. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával, 3 fürdőszobával és 2 panorámás terasszal rendelkezik, a házat gyönyörű parkosított kert öleli körbe.

Prémium minőségben épült ház Csopakon

Két generáció együttélésére, de nyaralónak is ideális ez a rengeteg extrával felszerelt ház Csopakon. Az ingatlanba kizárólag prémium minőségű anyagokat építettek be, kerítése.

A kerti járófelületek és a gépkocsi beállók balatonszőlősi fagyálló mészkőből készültek, az enteriőrt neves lakberendező tervezte, az épületet napkollektorral, inverteres klímákkal és még számtalan extrával felszerelték.

Igazi elbújós házikó Zánkán

Zánka mellett egy hatalmas, csaknem fél hektáros, panorámás birtokon áll ez a szép kis nyaraló. Maga az épület csak 62 nm-es, 2 szobás szinteltolásos, de a telek besorolásának köszönhetően akár 142 nm-re is bővíthető. Tartozik hozzá egy kisebb zárt, és egy nagyobb, balatoni panorámás fedett terasz, valamint egy melléképület, amelyben egy szobát alakítottak ki.

Igazi művészház Paloznakon

Külső megjelenéséből még nem lehet sejteni, de amint belépünk látszik, hogy egy igazi művészlak ez a  ház Paloznakon. A ház minden mennyezetét látszógerendák borítják.

 

Part közeli szép ház Tihany csendes részén

Tihany nyugati partján, a nagy turistaforgalomtól mentesebb, csendes Sajkodon, egy part közeli kis utcában áll ez a 3 szintes, nappali + 3 szobás ház. Tetőtéri dolgozószobájából a fák ágai között egy szeletnyi Balaton is látszik, alagsorában szauna, pezsgőfürdős kád és egy csónaktároló is helyet kapott.

További szép Balatonfüred és Tihany környéki nyaralókért kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)