Itt jönnek Újpest legszebb otthonai

Budapest IV. kerülete Újpest, bár viszonylag külső kerületnek számít, a 3-as metró végállomásának köszönhetően mégis népszerű a lakást keresők körében.

Akiknek fontos a jó közlekedés, azok elsősorban az Újpest-központ körül felépült lakótelepen keresnek panellakást, de a kerület külső részei is népszerűek azok körében, akik kifejezetten családi házat keresnek. Mai válogatásunkba Újpest legszebb otthonai kerültek egy csokorba.

Panellakás egyedi elrendezéssel, a Rózsa utcában

A központ közelében, a Rózsa utcában található ez a 2016-ban kompletten felújított panellakás. A lakás elrendezését teljesen újragondolták, így az egybenyitott hall-étkező-konyhából nyílik 2 egész és egy fél szobája. A lakást sok egyedi, exkluzív megoldás, és sok, a kiváló helykihasználást maximalizáló beépített bútor jellemzi.

Panellakás amerikai konyhával, 10 percre a metrótól

Újpest-központ metrómegállótól 10 percre helyezkedik el ez a panellakás, mely 5 éve esett át teljes átalakításon, melynek során egy amerikai konyhás nappalit, 2 hálószobát, egy tágas, sarokkáddal és zuhanyzóval is felszerelt, nagy ablakos fürdőszobát, egy gardróbot és egy mosdót alakítottak ki benne. 2-3 éve az összes villanyvezeték cseréje is megtörtént, a lakás újszerű állapotban van, és kiváló az elrendezése.

Hangulatos tetőtéri lakás Újpest-központban


Újpest-központban, az Aradi utcában, egy négyemeletes ház, negyedik, tetőtéri szintjén található ez a másfél szobás, szépen felújított lakás. Az ingatlan kiváló elosztással rendelkezik, a szinte új mosogatógép és sütő a vételár részét képezik.

 

Tágas családi ház Istvántelken

Istvántelken, buszmegálló közelében található ez a kiválóan kihasználható, akár 2 generáció együttélésére is alkalmas családi ház. Az épület földszintjén gyönyörű konyha, étkező-dolgozó-télikert és az ebből nyíló terasz, 2 szoba és fürdőszoba, a beépített tetőtérben nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba kapott helyet. Alagsorában konditermet és műhelyet alakítottak ki, így az ingatlan akár vállalkozás céljára is ideális lehet.

Családi ház napelemmel, Istvántelken

Az elmúlt években folyamatosan újították fel ezt a Rákospalota-Újpest vasútállomás közelében elhelyezkedő családi házat Istvántelken. Az ingatlan földszintjén amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, külön mosdó, beépített tetőterében 3 hálószoba, melyek közül egy fürdőszobával és gardróbbal rendelkezik és egy külön fürdőszoba kapott helyet. 2007-ben az épület külső szigetelése, nyílászáró és kazáncsere, 2010-ben tetőfelújítás, 2014-ben napelemrendszer telepítés történt.

További szép, újpesti lakásokat találhat oldalunkon, itt.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

A GVH gyanúja szerint a City Taxi megtéveszti a fogyasztókat.

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Magyarország készíti az unió jövő évi költségvetését.

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Új programot indít a kormány a turisztikai szolgáltatók megsegítése érdekében.

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Achim Grewe júliustól irányítja a győri üzem pénzügyeit. 

© 2024 (v2.202102)