Most vegyen új lakást Pest legzöldebb részén!

Pestet mindig az a vád éri, hogy itt sokkal kevesebb a zöld felület, mint Budán. Ez alól azért a Városliget kivételt jelent, így érdemes a környékén lakást keresni annak, akinek fontos, hogy a pesti oldalon, jó közlekedés mellett, zöldövezetben találja meg új otthonát. A Városliget szűk környezetében pedig vitathatatlanul Istvánmező a legzöldebb, itt bukkantunk most egy kivételes lehetőségre.

Istvánmező rendkívüli előnye, hogy a XIV. kerület belvároshoz legközelebb eső részén helyezkedik el, érinti a Keleti pályaudvar, a 2-es metró és az 1-es villamos, ugyanakkor sok zöld felülettel rendelkezik, és közvetlenül mellette van a Városliget is.

Itt az Ilka utcában fejeződik be hamarosan egy saját belső zöld kerttel rendelkező beruházás, az Egressy Liget lakópark első ütemének építése. A telek kiválasztásánál fontos szempont volt a kiváló infrastruktúra, így az épület a Puskás Ferenc Stadion szomszédságában épül fel a Stadionok metrómegállótól és a Hungária körúton, az 1-es villamos megállójától néhány percre, de nincs messze az Örs Vezér tere, az Árkád, az IKEA, vagy az Aréna Pláza és a Keleti pályaudvar sem. A kiváló közlekedés mellett pedig iskola, posta, bank és üzletek is találhatók a lakópark közvetlen közelében.


A lakópark 4 épületből fog állni, melyek egy 4500 nm-es ligetes parkot ölelnek körbe, és az első ház átadása most szeptemberre várható, így hamarosan költözhetnek is, akik itt vásárolnak lakást.

Annak ellenére, hogy a lakások hamarosan átadásra kerülnek, most még többféle burkolatból lehet választani, és ezektől felár ellenében akár el is lehet térni, így mindenki saját ízlése szerint alakíthatja új otthonát. A lakások pedig változatos méretben és elrendezéssel készülnek, így minden korosztály megtalálhatja a számára ideális otthont, és aki befektetési lehetőséget keres, az is találhat könnyen kiadható lakást.

Az Egressy Liget lakópark magas műszaki tartalommal épül, kizárólag olyan anyagok felhasználásával, amelyek kielégítik a 21. századi, exkluzív igényeket, így például a hő és hangszigetelés is első osztályú anyagból készül. Aki tehát minőségi, új lakást keres frekventált helyen, zöldövezetben, az itt biztosan talál az igényeinek megfelelőt, amire még csak nem is kell hosszú hónapokat, éveket várnia, hanem hamarosan birtokba veheti.

A cikk megjelenését az Egressy Liget lakópark fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

© 2024 (v2.202102)