Hajrá-hajrá Ferencváros – szuper dolog itt lakni…

Többször, több cikkünkben utaltunk rá, hogy gyorsan fogynak az új és újszerű lakások Pest legtöbb népszerű kerületében, többek közt Ferencváros is népszerű. Most mutatunk egy különleges ajánlatot. Ám érdemes sietni, mert ami jó, az kelendő, különösen, hogy most 2-4 millióval olcsóbbak ezek a szép lakások!

Pest legnépszerűbb kerületeiben gyorsan fogynak a jó helyen lévő minőségi, új lakások. Ez a helyzet a IX. kerületben Ferencváros kerületében is. Ezen környék talán legjobb, frissen, számos új, szép társasházzal beépült, illetve éppen beépülő kerületrészén, Belső-Ferencvárosban az igazán menő lakni vagy befektetni. Különösen azoknak, akik a pesti oldal déli, délkeleti szektorában keresnek minőségi lakhatási – esetleg éppen lakás-kiadási – opciót.

Tudni kell azonban, hogy az új otthonok a legbiztosabb befektetések, akkor is, ha a saját lakhatásunkba „fektetünk be” Mert hát a sok, régebbi ház állapota miatt kockázatos egy-egy afféle befektetés. Nem is szólva a lakók összetételéről. Ha egy kicsit számolgatunk, akkor hamar kiderül: a használt – magasra tartott – ferencvárosi lakások helyett nagyon is megéri inkább teljesen újat most vásárolni, különsen most, az akciók idején.

Dél-Pest kapujáról van most szó, amelyik egyik legjobb, legélhetőbb, és a belvárosi részekhez legközelebb esik. Errefelé sok-sok kisebb, nagyobb park van, rengeteg tehát a zöld és a hármas metróval 6-10 perc alatt a legbelsőbb részekre is odaérünk Pesten.

Az efféle új lakásokat kínáló, épülő társasházak között keresgélve találtunk rá Ferencváros ezen új gyöngyszemére.

 

 

A Ferencváros Residence rengeteg új építésű, újszerű házat felvonultató rehabilitációs részen található. És ne feledjük: a korábbi árakhoz képes most 2-4 millióval olcsóbbak ezek az új lakások!

A ház közelében jár a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, de mindössze két megállónyira van a háztól a 3-as metró is. A mindössze 31 lakásos ház pedig a lehető legmodernebb anyagokból épül, magas műszaki színvonalon.

A metró mellett közel van ide a Duna partja, a Lurdy ház, a millenniumi városközpont a Nemzeti Színházzal, a MÜPÁ-val, és a rengeteg új, újszerű irodaházzal, rengeteg potenciális bérlővel. Ez utóbbi miatt pedig befektetésként továbbra is több mint érdemes itt megvenni egy-egy modern, új lakást.

A lakásokra visszatérve: a legmodernebb hűtő-fűtő hőszivattyúval vannak felszerelve, amely a kemény mínuszokban is tökéletesen teljesítenek, miközben nyáron kellemesen le is hűti a lakást. Természetesen az otthonokhoz gépkocsibeálló és tároló is vásárolható.


A cikk megjelenését a Ferencváros Residence lakásainak értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)