Itt vannak a legszebb medencés luxus otthonok!

Dübörög a nyár a nagy melegeket pedig nem is lehet máshol, csak a vízparton elviselni. Ha máskor nem, hát ilyenkor sokan elgondolkoznak egy saját medencén. Persze, nem olcsó sem a kivitelezés, sem a fenntartás, de akadnak olyan otthonok, ahol bizony alapfelszereltségnek számít. Gyönyörű medencés otthonokat kerestünk országszerte, most megmutatjuk a legszebbeket, amik ráadásul új gazdára várnak!

Mai válogatásunk első szereplője az alábbi érdi családi ház és a hozzá tartozó 8 méter hosszú medence. A családi ház tágas nappali-konyha-étkező helyiséggel, 3 hálószobával és hatalmas terasszal rendelkezik. Mindehhez pedig gyönyörűen karbantartott kert párosul.

Egy vecsési családi ház büszkélkedik ezzel a gyönyörű és tágas medencével. Na persze nem csak a medence hatalmas, a ház 300 négyzetméteres, 6 szobás és egy szép nagy kert is tartozik hozzá.

A következő budaörsi családi ház gyönyörű panorámás medencével rendelkezik, ahonnan tiszta időben akár 70 km-re is ellátni. Az energiatakarékos, napelemekkel felszerelt házban nappali, 4 szoba, télikert és finn szaunával felszerelt fürdőszoba található.

A III. kerületi Aranyhegyről is hoztunk egy luxusvillát, melyhez a wellness-részleg és a napozó terasz mellett természetesen egy meseszép medence is tartozik. A 300 négyzetméteres lakóterületen 5+1 félszoba került kialakításra, a telek mérete pedig csak ráadás, ami két szomszédos telek egybenyitásával nyerte el mai méretét.

A következő gyönyörű medence egy soroksári családi ház udvarán található. A ház 2008-ban épült egy 1600 négyzetméteres telken,  házban jelenleg egy 68 négyzetméteres tágas nappali és négy szoba található.

A Budapest környéki családi házak után vidéken is szétnéztünk és bőven találunk gyönyörű medencés ingatlanokat, mint például ez a kiskőrösi ház. A luxus családi ház nappalival, öt szobával, három fürdőszobával, valamint finn-, infra-,  és fényterápiás szaunával rendelkezik.

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Nem minden felhőtlen a hazai cégek számára.

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

Az Izraelt képviselő művész és kurátorok magánakcióba kezdtek a Velencei Biennálén: nem engedik be a látogatókat az ország pavilonjába.

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

A külgazdasági és külügyminiszter ezúttal egy dohányipari érdekeltség ügyében szólalt meg.

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Szentkirályi Alexandra azonban továbbra is versenyben marad.

© 2024 (v2.202102)