A Corvin Negyednél szuper minőségben, jó áron

Napról-napra nő ki a földből a Baross utcában, közel a Corvin Negyedhez egy ígéretes új társasház. A belvároshoz közeli helyszín okán pedig szépen fogynak is itt a lakások. Ha a Corvin Negyed környékén keres minőségi, mindenhez közel található otthont, érdemes erre az ajánlatra is egy pillantást vetnie!

Az emberek többsége a városhoz a lehető legközelebb szeretne lakni, de itt egyre fogynak az elérhető árú ajánlatok – kiváltképp az újépítésű lakáspiacon, ahol a gyermekek után járó CSOK kedvezmény is jóval bőségesebb. Mint ismert három gyermek után egy CSOK-szabályoknak megfelelő új lakáshoz 10 millió forintnyi ingyen-pénzt kínál az állam, míg egy használt lakás esetén ez csak 2,2 millió forint.

Aki tehát gyerekekkel költözne, vagy belátható időn belül ennyi gyereket vállalna, annak 7,8 millió forinttal kevesebbet kell előteremtenie, ha vadonatúj lakásban gondolkodik! Ekkora árelőny mellett ráadásképp egy új lakásnál még a tisztasági festésre sem kell költeni. És ne feledjük, egy új lakás főbb szerkezeti elemeire 10 év, az építőanyagokra 5 év, az új lakással megvásárolt gépészeti berendezésekre pedig 3 év garancia terjed ki. Ez ráadásul nem csak pénzben, hanem „nyugalomban” is mérető, akárcsak egy új autó, vagy egy új háztartási gép esetén.

Ehhez érdemes hozzászámolni a 40-60-vagy éppen 80-120 éves házak gépészeti és egyéb kockázatait és máris ott vagyunk, hogy bizony, aki csak megteheti, nagy valószínűséggel jobban jár egy városhoz közeli új, értéktartó lakással.

Különösképpen pedig akkor, hogyha az emlegetett három (meglévő vagy vállalt) gyermek után a 10 milliós „ajándékpénzt” is igénybe vesszük. Persze e mellé akár 15 milliós szuper-kedvezményes CSOK-hitel és ingyenes 10 millióig terjedő babaváró hitel is elérhető, ha a jövedelme engedi ezt a párnak. Ha pedig ezzel a 10+15+10 millióval kalkulálunk, akkor nagyon megéri az újlakás vásárlás.

Ezúttal a József körúttól pár percnyire, a neves Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumtól néhány háztömbnyire, tehát a város szívéhez igen közel mutatjuk meg ezt a Baross utcai társasházat, ahol egy 3 szobás lakáshoz már 860-880 ezer forintos négyzetméterártól is hozzájuthatunk. Ez a belvároshoz ennyire közel, a Corvin Negyedtől (képünkön) 2-3 utcányira mindenképpen igencsak megfontolandó ajánlat.

A társasház majdhogynem szűken vett belvárosi, hiszen a József körúttól és az emlegetett Corvin Negyedtől is nem túl messze, azoktól sétatávolságra található. A Baross utcai társasház a folyamatosan megújuló és egyre nagyobb presztízsű VIII. kerületben, rendezett környezetben, gyakorlatilag a Corvin negyed szélétől pár háznyira kínál magas műszaki színvonalú lakásokat.

Főként a belvárosi pezsgés szerelmeseinek, illetve azon befektetőknek, akik rövid- vagy hosszú távú lakáskiadásban gondolkodnak. Érdekesség, hogy a földszinten nem lesznek lakások, de az első emeleti lakásokhoz kis kertrész is tartozik majd!

Jó hír, hogy a ház magas színvonalú, modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt a ház, azaz a lakások minden mai elvárásnak messzemenően megfelelnek. A lakások mellé a pinceszinten elhelyezkedő garázshely és tároló is vásárolható.

Itt kiváló a közlekedés is: mintegy 10 perc sétával két metróvonal (3-as vonal Semmelweis Klinikák megálló, 4-es vonal II. János Pál Pápa téri megálló) valamint – hasonló távra – a 4-6 villamos József körút és a Baross utca sarkán található megállója is elérhető. A háztól pedig néhány méterre(!) van a 9-es busz és a 83-as trolimegállója, valamint a 909-es éjszakai busz leszállóhelye.

Egy ilyen központi helyen lévő épületnél nem meglepő, hogy közvetlen környezetében óvodák és iskolák, üzletek, éttermek és kávézók is szép számmal megtalálhatók. Sőt, sétával is elérhető több neves egyetemi kar, és a Corvin Negyedben lévő Nokia irodaháza. Ez azt is jelenti, hogy a lakások bármikor könnyedén, jó áron kiadhatóak. A közeli Corvin sétányon éttermek, fitneszterem, bevásárlóközpont és mozi is várja az errefelé lakókat.

Fontos szempont, hogy a kerületben folyamatosan bővül az ország legnagyobb és legmodernebb térfigyelő kamerahálózata; ennek megfelelően a ház közvetlen közelében is számos kamera vigyázza a lakók biztonságát.

A cikk a Baross utcai társasház értékesítőjének a megbízásából készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)