Meseszép nyaralók Badacsony környékéről

Badacsony a Tapolcai-medence legmagasabb tanúhegye, a Balaton két öble között. Jellegzetes formájáról mindenki azonnal felismeri, de leginkább borvidékéről híres. Badacsonytomaj településen helyezkedik el, Badacsonytomaj és a környékbeli települések pedig nemcsak a badacsonyi borok, hanem a kitűnő Balaton-parti strandok miatt is kedvelt üdülőhelyek. Mai bejegyzésünkben erről a környékről válogattuk a legszebb balatoni nyaralókat.

Nádtetős álomház Szigligeten

Szigligeten, a strand közelében áll ez a két külön lakrészből álló, nádtetős ház, minden helyiségében látszógerendás mennyezettel. Az egyik lakrészhez nappali-konyha-étkező, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és szauna, a másik lakrészhez nappali, 2 hálószoba és 2 fürdőszoba tartozik. Mindkét lakrész kétszintes, külön bejárattal és külön terasszal is rendelkeznek, de egybenyithatók. Mindkét terasz fedett kiülővel és kerti sütögetővel is rendelkeznek.

Lakható kalózhajóval Révfülöpön

Révfülöpön, egy megosztható telken áll ez a szépen felújított, vintage stílusban berendezett családi ház, egy mobilház, és egy kalózhajó. A házhoz és a mobilházhoz is külön terasz és medence tartozik, így külön-külön is kiadhatók, a kalózhajó nemcsak a gyerekek játszóhelye, hanem belsejében is helyet kapott egy szoba két fekhellyel.

Panorámás, ősfás kúria Balatonrendesen


0,5 hektáros, ősfás birtokon áll ez a csodaszép, balatoni panorámás kúria, Balatonrendesen. Az épület 200 nm alapterületű, 6 szobával rendelkezik, nappalijában cserépkályha is található. A telken egy melléképület is áll, fedett autóbeállóval.

Tornácos, nádtetős ház Szigligeten

Szigligeten, a várhoz vezető út lankáján áll ez a nádtetős, fagerendás, tornácos családi ház, mely borospincével is rendelkezik. Konyhája felső kategóriás gépekkel felszerelt, a tetőtérben rendelkezésre áll még 80 nm szigetelt, csövezéssel ellátott, beépíthető tér.

300 méterre a parttól, Badacsonytomajon

Balatoni panorámás terasszal és szobákkal rendelkezik ez a 3 és fél szobás családi ház, mely Badacsonytomajon, mindössze 300 m-re a parttól helyezkedik el. Az ingatlan szép állapotban van, borospince is tartozik hozzá.

További szép Badacsony környéki ingatlanokat találhat oldalunkon, itt.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Magyarország újabb forrásokat kíván bevonni az energiaellátásba, márpedig ez leginkább délkeleti irányból lehetséges.

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

A prémium lakások piaca is túllendülni látszik a mélyponton.

© 2024 (v2.202102)