Láttál már ilyen különleges, beköltözhető házat a csillogó Balaton partján?

Azonnal beköltözhető, azaz még ebben a szezonban is élvezhető új, luxus szintű lakásokra leltünk a Balaton déli partján. A tó talán legkülönlegesebb újlakás fejlesztése tehát el is készült. A jacht formájú 52 lakásos társasház közvetlenül a balatonszemesi vitorlás kikötő mellett épült fel – érdemes megnézni!

Szemes a Balaton déli partjának kitűnően megközelíthető részén van, hiszen Balatonlelle és Balatonőszöd között fekszik. Kevesen tudják, hogy a település borkultúránk fontos része, hiszen Balatonszemes szőlőtermő területei a Balatonboglári borvidék részét képezik.

A Balaton előbbi nagyvárosa, Lelle ide mindössze 8 perc, ahol az összes jelentős szolgáltatás, boltok, éttermek, diszkont-áruházak szinte nagyvárosi választékával találkozunk, de a Balaton „fővárosa” Siófok is csak bő 20 percre van ide. Maga az épület is Balatonszemes központjában, a kikötő mellett, a legközelebbi szabadstrandtól kb. 150 méterre épült, így minden helyben létező szolgáltatás közvetlen közelben található.

A vitorlázás szerelmesei pedig most akár saját hajójukat is minden nap szemügyre vehetik új lakásuk teraszáról, ahol a nagyobb lakások esetében a teraszokon jakuzzi is helyet kapott.

E különleges adottságú helyen az említett különleges épületet húzta fel tehát egy olyan vállalkozói csoport, akik a legapróbb részletekig ügyeltek arra, hogy a remek helyszín és a csodás külső mellé még a beltartalom is exkluzív legyen.

Egy ilyen háznál elvárás a modern hő- és hangszigetelés, minőségi nyílászárók, az otthonokhoz talajszondás-hőszivattyús energiaellátás dukál, a magas műszaki tartalmat korszerű gépészeti rendszerek egészítik ki.
A háznak saját nagy úszómedencéje van, valamint gyerekmedence, napozóterasz és belső sétány is.


A Marina Sétány Penthouse nívós lakásai azonban a középrétegeknek is elérhetők lehetnek, mert nem drágábbak a fővárosi, hasonló adottságú otthonokénál. Mi több, árfekvésük a budai, vagy a Pest belsőbb részein található új lakásokénál kedvezőbb, miközben a vízparti, kikötő melletti élet különlegesebb is, mint a nagyvárosi. De akár befektetésnek is elképzelhető egy ilyen nívós otthon.

A Marina Sétány Penthouse-t úgy tervezték, hogy a két épületszárny sziluettje egy-egy hatalmas, fehér jachtot idéz. A penthouse jellegű lakások teraszai közül pedig természetesen mindegyik kilátást kínál a Balatonra. További extra, hogy a nagy teraszos lakásoknál a teraszra elhelyezett, már emlegetett kerek jakuzzik is az otthonokhoz tartoznak.

Vásárlási szándékkal bizony érdemes sietni, mert az épület elkészült és már csak néhány szabad lakás akad, mely várja a tulajdonosát. A beruházó és az értékesítő csapat szívesen veszi azok jelentkezését is, akik csak megtekinteni kívánják az elkészült épületet, és tájékozódni szeretnének – vagy esetlegesen későbbi hasonló projektek iránt kívánják érdeklődésüket kifejezni.

A cikk megjelenését a lakások forgalmazója, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

© 2024 (v2.202102)