Szép családi házak várnak Veresegyházon

Veresegyház a budapesti agglomeráció egyik legnépszerűbb települése, Magyarország első 10 legdinamikusabban fejlődő települése közé tartozik. Kiváló az infrastruktúrája, ezért sok cég választja székhelyének, illetve a fővárosból is sokan költöznek ide a kedvező ingatlanárak miatt. Mai cikkünkben megmutatjuk, milyen szép családi házakat találtunk Veresegyházon.

Egy éve épült gyönyörű otthon, Öreghegyen

2019 tavaszán épült ez a 100 nm-es ház, mely Veresegyház Öreghegy részén helyezkedik el. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival + 3 hálószobával várja új lakóit, a szobák ablakaiból panoráma nyílik a városra. A kertben sütögető és egy szerszám tároló is helyet kapott.

 

Teljesen körbejárható ház a Hóvirág utcában


Egy nagy telekre, amely a hátsó utcából is megközelíthető épült ez a teljesen körbejárható, nappali + 4 szobás ház. A telek határra magasra növő tujákat ültettek, így egy teljesen intim kertet sikerült kialakítani. A ház 2003-ban épült minőségi anyagokból, kitűnő állapotban van.

Szinte új ikerfél Öreghegyen

2019. októberében készült el az az ikerház, mely Öreghegyen, a Berkenye utcában áll, és amelynek egyik fele most eladóvá vált. A nappali + 2 szobás ingatlan tehát még újszerű állapotban van, 501 nm-es saját telekrésszel rendelkezik, egy 16 nm-es fedett terasz és kocsibeálló is tartozik hozzá.

Gyönyörű kerttel, a központban

A város központjában található ez a nappali + 2 hálószobás ház, melyet néhány éve teljesen felújítottak. Az ingatlanban gardróbszoba, 2 fürdőszoba és szauna is található, az épületet egy nagyon hangulatos kert veszi körül, nyári konyhával.

További szép veresegyházi ingatlanokat találhat oldalunkon, itt.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban.

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

© 2024 (v2.202102)