Fiatalos életstílus minőségi új lakásban a fővárosban és a Balatonon is!

A hatalmas új építésű kínálat mellett elengedhetetlen, hogy a beruházók a vásárlók igényeit teljes mértékig szem előtt tartva tervezzék meg lakásaikat. A legtöbb új építésű társasházat elsősorban a fiatalok, fiatalos családok választják, így sok esetben megfigyelhető, hogy az ő életstílusukhoz, igényeikhez igazítva tervezik ezeket az ingatlanokat, legyen szó modern megjelenésről, a legkorszerűbb műszaki megoldásokról vagy olyan egyszerű szempontokról, mint a lokáció. Mai cikkünkben ilyen fiatalos lakóparkokat mutatunk, Budapestről és a Balaton-partról egyaránt!

Ha már főváros, kezdjük is rögtön egy belvárosi projekttel, méghozzá a VII. kerületi Csengery Palace Társasházzal, mely a Teréz körúttól csupán 2 utcával távolabb épül. A belvárosi pörgést kedvelő fiatalok itt megtalálnak mindent, a közelben éttermek, pubok és romkocsmák. A tömegközlekedési eszközök könnyen elérhetők, a lakások pedig változatos elosztásúak és méretűek, azonban egytől-egyig magas műszaki színvonalon, a modern kor elvárásainak megfelelően készülnek.

Szintén egy nagyon frekventált helyen, a Dózsa György úti metrómegállótól 2 percre épülnek a Pacific Park lakásai, mely a béke szigeteként hivatott funkcionálni, a nyüzsgő belvárosban, ahogy azt a neve is mutatja. Minőségi új építésű otthonokat kínálnak, egy lépésre a Váci úti irodafolyosótól, zöld belső kerttel és teremgarázzsal a kényelmes parkolás érdekében.

Szintén a XIII. kerületben, de annak a Városligethez közeli részéről is hoztunk egy új építésű projektet, amit azoknak a lakáskeresőknek ajánlanánk, akiknek egyaránt fontos a belváros gyors és könnyű elérése és az, hogy hazatérve nyugodt zölddel teli környék fogadja őket. A Greenside lakáskínálatában az első lakásukat kereső párok és a nagyobb otthont kereső családosok egyaránt megtalálják az ideális méretű lakást.

Közeli belváros, jó közlekedési kapcsolatok ugyanakkor nyugodt családias környék jellemzi a következő projektet is, ami a Tisztviselőtelepen, a Bíró Lajos utcában épül. A Green Median Residence lakásai a Népligettől 100 méterre kínál modern, magas műszaki tartalommal felszerelt lakásokat változatos méretben és elrendezésben. A felsőbb szinteken elhelyezkedő lakásokból ráadásul csodálatos örökpanoráma tárul a városra.

Ahogy a bevezetőben is szó volt róla, két Balaton-parti projektet is hoztunk, méghozzá egyet a Balaton déli partjáról és egyet az északkeleti csücskéből.


A következő Balatonkenesei projekt exkluzív modern ingatlanokat kínál, akár állandó otthonunkat, akár nyaralót keresünk. A Kenese Liget csupán 250 méterre helyezkedik el a Marina Port kikötőtől és mindössze a Balatoni út választja el a parti sávtól. A háromszintes villaházakban földszinti, emeleti, illetve nagy teraszos penthouse jellegű lakások kerülnek kialakításra.  A lakások minimum 2 hálószobásak, a penthouse lakások esetén van lehetőség 3-4 hálószobás lakás kialakítására is. A társasház a modern igényeknek megfelelően egyedi hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel lesz felszerelve.

Mai utolsó lakóparkunk szintén egy exkluzív Balaton-parti ingatlan, méghozzá Fonyódról. A Bélatelepi villasoron épülő lakások tökéletes lokációval rendelkeznek, hiszen part is csak pár perc séta, mégis  a forgalmas főút zajától egy kicsit távolabb helyezkednek el. A Edison Villa a legkorszerűbb energetikai és smart megoldásokkal rendelkezik, így okostelefonról vezérelhető például hűtő-fűtő rendszer, vagy a bejárati ajtó, a redőnyök mozgatása, az riasztó vagy a füstérzékelő. Ráadásul a lakásokat szeptember végétől adják át, így már sokat sem kell várni.

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

A gát az Oroszország által megszállt dél-ukrajnai területen, Herszon régióban van a front közelében, Nova Kahovkánál.

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Ez történt az elmúlt órákban az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

A világ kilencedik legmagasabb hegycsúcsára, a 8125 méter magas Nanga Parbatra indul június 6-án, kedden Varga Csaba Nagyváradon élő hegymászó, építész - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Jelentős pálfordulás a Kaáli Intézet utódjánál

Jelentős pálfordulás a Kaáli Intézet utódjánál

Az elsőként államosított Kaáli Intézet utódja, a Dunamenti REK Reprodukciós Központ Kft.-nek veszteséges lett a tavalyi éve.

© 2023 (v2.202102)