Mesés otthonok Dunakesziről

Dunakeszit a Dunakanyar kapujának és Pest északi kapujának is nevezik, Budapest és Érd után a 3. legnagyobb város a megyében. Keresztül halad rajta az M2-es és az M0-ás autópálya, valamint a 2-es főút és a Budapest-Szob vasútvonal, kiváló a közlekedése, így a fővárosból kiköltözők közül sokan választják új otthonuknak. Mai bejegyzésünkben Dunakesziről gyűjtöttük össze a legszebb családi házakat, lakásokat.

Medencés álomház két generációnak

Dunakeszi kertvárosi részén található ez a két épületből álló ingatlan, melyek közül a nagyobbikban étkező-konyha, nappali, 2 hálószoba és egy fürdőszoba, a kisebbikben egy fürdőszobás garzon kapott helyet. A nagyobbik épület a 70-es években épült, az elmúlt pár évben kompletten felújították, tetőtere beépített, padlásteréből még 20 nm beépíthető. A kisebbik ház 2011-ben épült, mindkettőhöz teraszok tartoznak, az udvaron medence található.

Gyönyörű, napfényes lakás a Kápolna utcában

A központi vasútállomás közelében, a Pavilon házban helyezkedik el ez a 2. emeleti, erkélyes lakás. A szép állapotú lakás amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával, fürdőszobával és 3 beépített gardróbszekrénnyel várja új tulajdonosát. Az ingatlanhoz udvari autóbeálló tartozik, mely az ár részét képezi, a berendezés igény szerint, külön megállapodás alapján megvásárolható.

 

Teljes berendezéssel, közel a Dunához


Dunakeszi központi részén, a geotermikus házban található ez a nappali + egy hálós lakás, melyhez nagy erkély is tartozik. A lakás nagyon szép állapotú, gyönyörűen berendezett, ára a teljes bútorzatot és az összes háztartási gépet tartalmazza.

 

Beépíthető padlástérrel kis lakásszámú társasházban

A Toldi lakóparkban, egy 6 lakásos társasház első emeletén helyezkedik el ez a nappali + 2 hálószobás lakás. Az ingatlan erkélyes, riasztóval, klímával felszerelt, 2 autóbeálló hely tartozik hozzá. A beépített bútorok és a gépesített konyha a vételár részét képezik, padlástere beépíthető.

 

Szépen felújított családi ház az SZTK közelében

Néhány éve teljes felújításon esett át ez a nappali + 2 szobás családi ház, mely az SZTK közelében található. Az ingatlan felújítása érintette az összes vezeték cseréjét, fűtés korszerűsítést, nyílászáró cserét, szigetelést és a burkolatok cseréjét. Az ingatlanhoz melléképület, garázs és pince is tartozik.

További szép lakásokat találhat Dunakesziről oldalunkon, itt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

© 2024 (v2.202102)