„Hisz újra csak elmúlt…” Nem, nem múlt el a balatoni nyár!

A Balaton már régen nem csak a nyárról szól. Ma már szinte minden nyaraló téliesített, és hát hova is meneküljön ősszel az ember, ha nem a Balaton partjára? Csak a nyár múlt el, a Balaton maradt, szuper üdülőket mutatunk az őszi szezonra.

Balatoni panorámával, 2 terasszal, Vonyarcvashegyen

Két hatalmas terasszal rendelkezik ez a kétszintes nyaraló, mely Vonyarcvashegyen található. Az ingatlan földszintjén nappali, konyha fürdőszoba, emeletén másfél szoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A hozzá tartozó hatalmas panorámás telken halastó és gyümölcsfák is találhatók.

Szőlővel és pincével, Csopakon

Csopakon található ez a zártkerti telek, melyen a borospincén kívül egy pince, földszint és tetőtér szintekből álló ház és művelt szőlő is található. A ház szépen felújított állapotban van, amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik. Vételára a pince felszerelését nem, de a lakószint teljes berendezését tartalmazza.

Zöldellő intim kerttel Révfülöpön


Révfülöp központjában áll ez a hangulatos, kőből és téglából épült családi ház, de a központi elhelyezkedés hátrányait egyáltalán nem érezhetjük a kertet körül ölelő rengeteg zöldnek köszönhetően. Az ingatlan nappali + 3 szobával és hangulatos terasszal rendelkezik.

Pincével Lesenceistvándon

Nem közvetlenül a Balaton partján, hanem a jóval békésebb Balaton-felvidéken, Lesenceistvándon található ez a zártkerti telek, melyhez pince is tartozik, de szőlővel nem telepített. A hangulatos kis ház egy konyhából, szobából, fürdőszobából áll, fedett teraszát beépítették, de rendelkezik még egy fedetlen terasszal is.

40 méterre a Balatontól, Balatonfenyvesen

Szépen felújították ezt a 70-es években épült nyaralót, mely Balatonfenyvesen, mindössze 40 méterre fekszik a Balatontól. Az ingatlan kétszintes, nappali + 3 és fél szobával, 2 fürdőszobával és 2 terasszal rendelkezik.

Nemcsak a balatoni nyaralók érdeklik? További szép nyaralókat találhat az egész országban, oldalunkon, itt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)