Nagyvárosban, csakis erkélyes lakást!

A nagyvárosi élet csak akkor elviselhető, ha ki tudunk menni a közeli parkokba, zöldövezetbe, esetleg saját kertünk van, vagy ha az nem jutott legalább egy kis erkély tartozzon a lakáshoz. Nagyon úgy néz ki, hogy a jövőben kizárólag az erkélyes, teraszos, kertkapcsolatos lakásokat keresik majd a vevők, ezért most összegyűjtöttük a legszebb erkélyes lakásokat az ország legnagyobb vidéki városaiból.

Kilátással a történelmi belvárosra, Miskolcon

Miskolcon, a Városháza téren, egy 3 szintes társasház tetőterében, egy hangulatos kis tetőteraszról nyílik ez a 2013-ban gyönyörűen kivitelezett lakás. Az ingatlan nappali + 2 és fél szobával rendelkezik, két szobájából is tetőerkély nyílik.

Pécs történelmi belvárosában, a fák koronája fölött

Szintén egy történelmi belvárosban járunk, de ezúttal Pécsett. Itt, egy 7 lakásos társasházban, forgalomcsillapított övezetben helyezkedik el ez a 2. emeleti, tetőtéri lakás. Az ingatlan nappali + 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, nappalijából nyílik a tágas erkély, ahonnan a Mecsekre látni.

Frissen felújított, elegáns lakás Debrecenben

Hirdetés

Nagyerdőalján található ez a magasföldszinti, frissen és komplett felújított, nappali + 1 hálós lakás, mely felújítása során rendkívül elegáns külsőt kapott. A lakás stílusában újult meg az erkély is, ahol az erkélyládába is formára nyírt örökzöldek kerültek, akár egy mini barokk kertben.

Zöldre néző erkéllyel, Szegeden

Újszegeden, zöldövezetben, egy társasház 3. emeletén helyezkedik el ez a tetőtéri lakás, melynek kicsi, de hangulatos erkélye van. Az ingatlan kétszobás, közelében boltok, játszótér, tömegközlekedés, orvosi rendelő, gyógyszertár is megtalálható.

Két erkéllyel Győrben

Győr-Révfaluban, a belvárostól és az Árkádtól is mindössze néhány perc sétára, egy 2018-ban épült lakóparkban található ez a nappali + 2 szobás lakás. Az ingatlan gyönyörűen kivitelezett, és még senki nem lakott benne, egyik erkélye a nappaliból, másik az egyik hálószobából nyílik.

További szép lakásokért Magyarország nagyvárosaiból kattintson ide.


© 2021 (v150.202005)