Elegáns polgári lakás az V. kerület szívében, befektetőknek is!

Igaz, hogy sokan hívják a Nagykörúton belüli városrészeket belvárosnak, valójában Budapest belvárosa az V. kerület Kiskörút által határolt része. Nem véletlenül a legnépszerűbb célpont a turisták körében, hiszen errefelé található a Váci utca, a Ferenciek tere, a Vörösmarty tér, vagy a gyönyörűen felújított Párizsi Udvar. E patinás épület szomszédságában található Petőfi Sándor utcából hoztunk egy egyedülálló lehetőséget, ami lehet akár új, elegáns otthon vagy befektetés.

A belváros szívében, az V. kerület legfrekventáltabb részén, a Petőfi Sándor utcában találtunk egy elegáns lakást, mely a gyönyörű környezet mellett, tömegközlekedés szempontjából is remek választás. A közelben, busz-, villamosmegálló, az M3-as metró és a Deák Ferenc tér is pár perc alatt elérhető, ahonnan az M1-es, illetve a M2-es metróval utazhatunk tovább. Arról pedig még szót sem ejtettünk, hogy a nagyszerű lokációnak köszönhetően a közelben minden elérhető, ami a mindennapok kényelméhez szükséges. A közeli kis hangulatos utcákban éttermek, kávézók, cukrászdák sora található, emellett számos bevásárlási lehetőséget kínál a környék, és a Duna-part is 6-8 perce sétával elérhető.

Egy gyönyörű szecessziós, hatemeletes társasház harmadik emeletén található ez a felújított, 79 négyzetméteres igazi nagypolgári lakás. Belépve egy kis előtér fogad bennünket, innen pedig azonnal az étkezős konyhába jutunk. Szemben a fürdőszoba található, jobbra egy hatalmas 34 négyzetméteres szoba, balra pedig a nappali, ahonnan egy hálószoba nyílik.  A nagyméretű szobát akár le is lehet választani és önálló kis garzonná alakítani, erre egyébként már engedély is van.

Az ingatlant korábban felújítottak, így a lakás teljes egésze új burkolatokat kapott, valamint új fürdőszobai szaniterek, csaptelepek, illetve légkondicionáló berendezés került beépítésre.

A közel három és fél méter belmagasságnak és a hatalmas ablakoknak köszönhetően a lakás egész nap fényárban úszik.

Exkluzív belvárosi otthonnak vagy jövedelmező befektetési lehetőségnek is kitűnő választás, hiszen ahogy korábban szó volt róla, akár két kisebb lakás is kialakítható és egyenként kiadható.

A társasházat is felújították, így a lakás színvonalához illően tiszta, biztonságos, rendkívül kulturált, lifttel és kamerával felszerelt.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

© 2024 (v2.202102)