Új építésű és azonnal költözhető lakás? Íme egy a VII. kerületből!

A legtöbb új építésű projekt esetén visszatartó erő, hogy hónapokat kell várni, míg birtokba vehetjük a lakást. Ugyanakkor sokaknak fontos szempont, hogy teljesen új lakásba költözhessenek, amelynek ők lehetnek az első lakói. A hosszú várakozáson kívül általában van kivitelezési kockázat is – de nem ennél a lakásnál, amely 100%-os műszaki készültséggel készült el a napokban. Az imént felsorolt szempontok alapján hoztunk egy egyedi lehetőséget, méghozzá a VII. kerületből!

A Dózsa György úttól két utcányira, közel a Városligethez kerül átadásra a Murányi 20 alatti 20 lakásos társasház, melyben egy már kulcsrakész lakást vásárolhat, aki frekventált környékre és új lakásba szeretne költözni, de nem akar várni az átadásra. Egyébként a projekt összes lakása elkelt már, így ez az utolsó lehetőség, hogy még lecsapjunk egyre.

A lakás közelében található a Garay Center, számos más bevásárlási lehetőség mellett, emellett óvodákat és iskolákat is találunk errefelé. Tömegközlekedőknek is kifejezetten jó választás, hiszen pár perc a Keleti Pályaudvar, így az M2-es és az M4-es metró is, illetve több trolibusz vonal, a 30-as busz és éjszakai busz is megáll a közelben. A közeli Városliget nem csak kiváló lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, sétákra, sportolásra, de a folyamatban lévő Liget Budapest Projektnek köszönhetően, további értéknövekedésre is számíthatunk még, ha befejeződnek a fejlesztések.

A praktikus elrendezésű harmadik emeleti lakás kulcsrakész állapotban, akár CSOK-kal is megvásárolható.

A lakásban amerikai konyhás nappali, két hálószoba, valamint két fürdőszoba található, melyek közül az egyik káddal, a másik pedig zuhanyzóval rendelkezik, valamint egy háztartási helyiség is található a lakásban. A lakáshoz kényelmes méretű erkély is kapcsolódik.

Az ingatlanba gyönyörű spanyol burkolatok, valamint igényes laminált parketta került, illetve megtörtént a klíma és a redőny előkészítés. A konyhában egyedi tervezésű és gyártású, mosogatógéppel, beépített mikróval, indukciós főzőlappal és páraelszívóval gépesített konyhabútor található, mely a vételár részét képezi.

A lakáshoz opcionálisan teremgarázs beálló és tároló is vásárolható.

Ahogy a bevezetőben is említettük, tökéletes választás azoknak, akik új építésű otthont keresnek de nem szeretnének vagy nem tudnak hosszú hónapokat várni a költözésre.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)