Bérelj lakást Újlipótvárosban, a Duna-parttól és belvárostól egy karnyújtásnyira!

Pest egyik legelegánsabb része, kétségkívül Újlipótváros, hiszen a szűken vett belváros közvetlen közelében van, ugyanakkor sokkal élhetőbb annál. Gyönyörű, elegáns társasházak, sok zöld terület, a karnyújtásnyira található Duna-part és Margitsziget, és a remek közlekedési kapcsolatok mind-mind a városrész javára írható, ráadásul az árak is mérsékeltebbek, szemben a szomszédos V. kerülettel. Itt Újlipótvárosban találtunk gyönyörű kiadó lakást, mely első bérlőjét várja!

A XIII. kerület ezen belvárosi részének népszerűsége vitathatatlan évek óta az elegáns, ugyanakkor élhető belvárosi otthont keresők körében. A közelben minden elérhető, amit a belváros nyújthat, pár lépésre a Vígszínház, a hangulatos és minőségi éttermekkel kávézókkal szegélyezett Pozsonyi utca, másik irányba indulva pedig néhány perc alatt a WestEndhez érhetünk.

Itt, Újlipótváros szívében találtunk egy exkluzív lakást, méghozzá a Radnóti Miklós utcában, mely fél úton van a Duna-part és a WestEnd bevásárlóközpont között. A környék tökéletes választás, hiszen a belváros egy karnyújtásnyira található ugyanakkor, ha pihenésre, kikapcsolódásra vágyunk sem kell messzire menni, ahogy a bevezetőben is említettük, a Duna-part és a Szent István Park is csupán 5 perc séta. A tömegközlekedést használók sem keresgélhetnének jobb helyen. Az M3-as metró, a 4-es és 6-os villamosok megállója is pár percre vannak, illetve trolibusz és több buszjárat is közlekedik erre.

Egy szépen gondozott, öt emeletes, liftes társasház harmadik emeleti kiadó lakását hoztuk el ma, belvárosi, minőségi otthont keresők számára. A lakást tulajdonosa teljeskörűen felújította, a vezetékektől kezdve a padlón át a burkolatokig mindent kicseréltek. A felújítás során kizárólag magas minőségű anyagokkal dolgoztak, hiszen a cél az volt, hogy évek múlva is olyan érzés legyen ide belépni, mint legelső alkalommal.

További fotókért kattints a képre!

A 64 négyzetméteres lakás tágas amerikai konyhás nappalival, két hálószobával, épített zuhanyzóval felszerelt fürdőszobával, valamint erkéllyel rendelkezik. A kisebbik, világos, zöldre néző hálószobába jelenleg egy egyedi gyártású lenyitható ágy került, mely nem foglal sok helyet, így bőven elfér még egy íróasztal és szekrény is. Praktikus berendezésének köszönhetően tökéletes lehet akár gyerekszobának, esetleg vendégszobának vagy dolgozószobának.

A nagyobbik szoba ideális főhálószobának, szintén zöld udvarra néz, nagyon csendes, világos.

A gránit pulttal és mosogatóval ellátott konyhában minden megtalálható ami a kényelmes mindennapokhoz szükséges. Beépített hűtővel, sütővel, mikróval, mosógéppel, illetve mosogatógéppel felszerelt. A lakás részben bútorozott, de igény esetén a teljes bútorozás is megoldható.

További fotókért kattints a képre!

Ahogy említettük a lakás frissen felújítva várja lakóját. Az új nyílászárók hőszigeteltek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak, új tolóajtók kerültek a szobákba, valamint minden helyiség gyönyörű lámpákkal, karniosokkal, függönnyel felszerelt. 

További fotókért kattints a képre!

A lakás déli tájolásának köszönhetően, egész nap fényárban úszik, ablakai belső udvarra, illetve utcára néznek. Az utcán lehet parkolni, mely bejelentett lakcímmel ingyenes.

Ideális otthona lehet gyermekes házaspárnak, diplomatáknak, esetleg igényes otthont kereső diákoknak, hiszen a két szoba külön bejáratú. Olyan lakáskeresőknek ajánljuk, akik csendes, nyugodt otthonra vágynak, ahol hazatérve megpihenhetnek, ezzel együtt azonban a lakásból kilépve egyből a város nyüzsgése fogadja, annak minden előnyével.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)